Andreea Raicu nu l-a uitat pe Horia Tecău. Ce a postat vedeta după ce Tecău a luat titlul la US Open

 Popescu Alexandra
.

Andreea Raicu nu l-a uitat pe Horia Tecău. După ce tenismanul a câștigat al doilea trofeu de Mare Șlem la dublu, Andreea a ținut să îi transmit un mesaj fostului ei iubit, postând astfel și o fotografie cu el pe pagina ei personală de Instagram.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au câștigat trofeul de la US Open după ce i-au învins pe spaniolii Feliciano Lopez și Marc Lopesz cu scorul de 6-4, 6-3. Este al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră după cel câștigat la Wimbledon în anul 2015.

Imediat după victorie, Andreea Raicu a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Tecău și partenerul său de tenis la dublu.

Well done Champ @horiatecau 🏆💫😍 @julrojer @usopen #winner #tennis

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on


Vezi și: Aur pentru Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu la Cupa Mondială din Ungaria

„Well done Champ @horiatecau 🏆💫😍 @julrojer @usopen #winner #tennis', a scris vedeta, imediat fiind felicitată de prieteni pentru inițiativa sa.

Andreea Raicu și Horia Tecău au format un cuplu de scurtă durată în 2012. Deși se iubeau și le stătea foarte bine împreună, relația nu a funcționat din cauza distanței și a carierelor. Cu toate că își petreceau vacanțele împreună, iar Andreea mergea la unele meciuri ale lui Horia, cei doi au decis să pună punct povestei de iubire.

„Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite', declara pe atunci Andreea Raicu.

Alexandra Popescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton