Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie. Ce se întâmplă cu Anca Pandrea la 8 ani de la decesul actorului

 Laciu Andreea
.

Anca Pandrea s-a iubit cu Iurie Darie timp de mai bine de 20 de ani. A regretat toată viața că nu au avut copii, iar acum se chinuie singură, după moartea lui. Măcinată de greutăți și de boală, Anca nu uită de marea ei iubire. Așa s-a decis să îi facă o casă memorială, de 100.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă suferința sufletească, Anca Pandrea trebuie să facă față zi de zi unor boli păcătoase, care o împiedică să ajungă și la cimitir: insuficiență cardiacă, probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită, din tinerețe.

Actrița locuiește singură, în casa în care s-a bucurat de cele mai fericite clipe din viața ei, alături de Iurie Darie și pe care acum a transformat-o într-un altar dedicat bărbatului pe care îl numea sufletul ei pereche. Locuința este evaluată la aproximativ 100.000 de euro li este poziționată în buricul Capitalei.

6125967861259678

Casă memorială de 100.000 de euro pentru Iurie Darie

Anca Pandrea a primit această locuință drept moștenire de la bunica din partea tatălui. Acum își dorește să transforme acest loc într-o casă memorială, așa cum a declarat chiar ea pentru impact.ro.

'Vreau să fac aici casă memorială. Iar în încăperea de la intrare, acolo unde o perioadă eu și Iura am avut o mica afacere cu vin, să fac o expoziție cu lucrările lui Iura al meu. Tablourile cele mai reușite o să le donez însă unui muzeu, care să fie vizitat de cei care iubesc arta și cultura', a declarat Anca Pandrea.

'Cu câteva săptămâni înainte de starea de urgență, vorbisem cu prietena mea, Ingrid Stegaru, care e la Agenția de artă, să mă ajute să-i păstrez vie memoria lui Iura și chiar și pe a mea, atunci când nu voi mai fi. Vreau să fac aici casă memorială. Iar în încăperea de la intrare, acolo unde o perioadă eu și Iura am avut o mică afacere cu vin, să fac o expoziție cu lucrările lui Iura al meu.

Tablourile cele mai reușite o să le donez însă unui muzeu, care să fie vizitat de cei care iubesc arta și cultura. Probabil, tineretul nu va avea curiozitatea să viziteze casa memorială, dar la un muzeu creațiile lui sunt mai vizibile', a mai declarat Anca Pandrea.

Citește și: Anca Pandrea trăiește un coșmar de 8 ani, de la moartea lui Iurie Darie. E măcinată de boli și de singurătate

Citește și: Ce face Mircea Radu după ce și-a dat demisia din TVR. A plecat din țară și ține un jurnal pe Facebook

Citește și: Motivul pentru Alexandru Ducu nu a vorbit cu tatăl lui, Iurie Darie, timp de 20 de ani

Citește și: Demi Moore, de nerecunoscut la 58 de ani. Cum a apărut la show-ul Fendi de la Paris Fashion Week

Din ce bani trăiește acum Anca Pandrea

Anca Pandrea nu a reușit să strângă mulți bani deoparte, de-a lungul timpului. Acum primește o pensie de 2.000 de lei, iar din partea iubitului ei Iurie Darie nu a moștenit nimic. Asta a fost posibil pentru că cei doi nu erau căsătoriți legal, ci doar logodiți. Cu toate că o costă mult tratamentele medicale, Anca merge mai departe cu mult curaj.

Vreau ca totul să rămână așa cum e acum, așa cum am trăit eu și cu Iura. Tablourile să rămână pe pereți, să nu se demoleze nimic. Atunci când a murit Iura, am comandat o placă comemorativă care e montată pe pereții exteriori ai clădirii, care acolo vreau să rămână', spune actrița despre locuința ei atât de dragă.

Anca Pandrea regretă că nu a avut copii

Anca Pandrea a dezvăluit că ea și Iurie Darie au vrut să înfieze o fetiță. „Am încercat să facem copii, am făcut tratamente, dar nu am reuşit. Astfel, am vrut să înfiem o fetiţă. Am găsit la casa de copii o frumuseţe de fetiţă blondă, cu ochi albaştri-verzi, am vizitat-o, am vorbit cu directoarea… Însă a apărut tatăl ei din Italia care a început să facă actele să o ia acasă.

Faptul că nu am avut copii e regretul meu. Dar, în acelaşi timp, îmi pare bine că, dar am fi avut, Iura n-ar mai fi avut dragostea permanentă şi imensă cât universul pentru mine, şi eu pentru el’, a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton