Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației: "Un defect care mă omoară"

 Cica Cristina
.

Vestea despărțirii Cristinei Ciobănașu de Vlad Gherman a picat ca un trăsnet pentru fani și apropiați. Păreau un cuplu atât de solid, mereu fericiți și cu zâmbetul pe buze, încât toată lumea se aștepta la o nuntă, nicidecum la o separare definitivă! Iată ce spuneau actorii, în urmă cu doi ani despre relația și planurile lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri mari de nuntă în urmă cu doi ani, când au acordat un interviu pentru Revista VIVA! Erau mai îndrăgostiți ca niciodată și nimic nu ar fi dus cu gândul la o despărțire.

Întrebați când va avea loc nunta, Vlad Gherman ne spunea că nu vârsta constituia un impediment pentru a ajunge în fața altarului: „Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… Toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând!„.

Cristina-Ciobanasu-si-Vlad-Gherman-s-au-despartit-1-2Cristina-Ciobanasu-si-Vlad-Gherman-s-au-despartit-1-2

Ce aveau să-și reproșeze Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Pe când formau un cuplu și lucrurile funcționau foarte bine între ei, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu ne-au împărtășit ce calități și ce defecte vedeau în partenerul lor.

Cea mai mare calitate a Cristinei este seriozitatea. Poate că o să ziceți: „Asta nu e o calitate, dar în România zilelor noastre ESTE! Mereu își atrage în jurul ei oameni frumoși, oameni sinceri și mărinimoși, pentru că și ea, la rândul ei, este la fel, iar faptul că este extrem de serioasă în tot ceea ce face îi deschide foarte multe uși! Defect? Greu… Are atâtea defecte! (râde) Glumesc! Ahh… Știu! Are un „defect care mă omoară. Dacă vrea să se trezească la 7 dimineața, își pune alarma la ora 6, iar de la 6.00 până la 7.00 o ține numai în snooze! Mai dormi dacă poți!„, ne spunea Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu: „Devine obositor”

Vlad este o fire spontană. Ador asta la el! Este un lucru care nu s-a deteriorat de-a lungul relației noastre. Mereu vine cu idei de moment, creative, nebunești! Dacă vrea să facă ceva spontan, o face de parcă ar fi planificat momentul cu mult timp înainte. Dacă ar fi să zic ceva despre un posibil defect ar fi energia lui infinită.

El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun„, povestea și Cristina Ciobănașu.

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:”Ar fi un compromis…”

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:'Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Simina, fosta soție a lui Whats Up, vorbește în premieră despre iubitul ei:„Ne-am cunoscut la muncă'

Ce spuneau Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre posibilitatea de a avea copii

Cei doi au vorbit în cadrul aceluiași interviu și despre ce gânduri aveau cu privire la momentul oportun de a deveni părinți. Vlad Gherman a susținut că își dorește doi copii, iar Cristina Ciobănașu era convinsă că partenerul ei va fi un tată ideal.

Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și, fără să mă umflu în pene, pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți. Cred că o să fiu un tată zăpăcit, un partener de joacă și năzdrăvănii pentru copiii mei. Mai în glumă, mai în serios, chiar pot spune că dau în mintea copiilor de multe ori, iar asta poate fi și bine, și rău. Cred că o să reușesc cumva să găsesc un echilibru între partenerul ideal de joacă al copiilor mei ( îmi doresc doi) și un tată responsabil„, ne-a povestit Vlad Gherman.

Cred că abia aștepta Vlad o astfel de întrebare! Iubește copiii la nebunie, iar copiii îl iubesc pe el! Sunt convinsă că Vlad va fi un tată ideal, dar totodată mă sperie gândul că eu aș putea fi considerată de propriii copii mama cea rea, iar el să fie tatăl cel bun care îi răsfață. Offf…Chiar dacă eu o să duc greul. (râde) O să facem o echipă pe cinste împreună! Ne dorim copii, dar toate la timpul lor. Mai trebuie să se plimbe ceva timp barza până să aterizeze la noi în brațe„, a precizat și Cristina Ciobănașu.

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton