Carmen Tănase, despre rolul Flacăra din Inimă de Țigan: „Face parte din mine în continuare”. În ce relații a rămas cu Gheorghe Visu / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Carmen Tănase, despre rolul Flacăra din Inimă de Țigan. Te atrage și te fascinează în egală măsură cu ochii ei verzi și cu zâmbetul care nu te poți hotărî dacă este misterios sau ironic… Asta până când Carmen Tănase începe să vorbească și te cucerește definitiv cu umorul ei spumos. Dar de asta vă veți convinge citind interviul! Iar vestea cea mai bună e că o vom vedea curând la PRO TV, în serialul „Clanul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de interviu, recunosc, am verificat de două ori, fiindcă vârsta dvs. din buletin nu cadrează deloc cu estimările mele și nici cu lookul, și nici cu energia pe care le afișați. Cum se simte Carmen Tănase la 61 de ani?

Cât mi-ați fi dat? (râde) Mă simt bine pentru că nu simt vârsta deloc, dar, uite, se mai întâmplă câteodată câte-un accident din ăsta de rămâi blocat cu spatele. Probabil că s-ar fi putut întâmpla și dacă aveam 30 de ani, mă gândesc și mă mângâi cu gândul ăsta. Nu, nu-mi simt vârsta, e adevărat, nu am ținut niciodată cont de ea. Oricât ar fi, eu îmi văd de treaba mea mai departe, nu e un impediment vârsta, adică nu mi-e rușine cu vârsta.

carmen-tanase-1-2carmen-tanase-1-2

Citește și: Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok:„În loc să mă plimb la Monaco, aș putea să…'

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIV

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor:„Mai bine mai târziu decât niciodată'

Citește și: Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei:”Fiul îmi cunoaște partenerul actual”

Carmen Tănase, despre rolul Flacăra din Inimă de Țigan

Aveți o carte de vizită impresionantă. Cu toate astea, un personaj anume s-a lipit de dvs. ca marca de scrisoare. Mă refer, evident, la fabuloasa Flăcărica… Vă strigă lumea pe stradă așa și la mai bine de zece ani distanță?

Da, daaa! Absolut! Sigur că da. Tot timpul mi se întâmplă chestia asta, dar nu mă deranjează absolut deloc, pentru că de-aia l-am făcut, să-l țină lumea minte. Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani. Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare.

El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut.

Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu. După aia, el a devenit o parte din mine și a rămas o parte din mine și-acum.

„Nu știam că se dă „Lacrimi de iubire în reluare și am dat și eu repede și m-am uitat'

Cum s-a schimbat viața dvs. după ce ați jucat în serialele de pe postul Acasă? Obișnuiți să le mai vedeți din când în când? Cum reacționați acum?

Mă mai uit, se dau tot timpul în reluare. Chiar aseară mi-a trimis Elvira Deatcu, prietena mea, o poză print screen de pe televizor. Nu știam că se dă „Lacrimi de iubire în reluare și am dat și eu repede și m-am uitat. Sunt 17 ani de atunci – ea a zis, că eu nu țin socoteala. Acum mă uit ca la altcineva. Adică mă uit ca la un serial cu niște actori. În timp ce filmam, mă uitam cu un ochi extrem, extrem de critic și nu-mi plăcea nimic din ce făceam.

Acum nu mai este așa, iar la serialul cu țigani, la cele patru serii, că nici nu știu cum să zic, la ăla chiar mă distrez. Râd de leșin, plus că e plin TikTok-ul și tot timpul primesc de la oameni. Fac, nu știu cum se cheamă chestia asta în limbaj de internet, că nu prea sunt așa dibace, ceva… Ei joacă o scenă, dar vocea este a mea sau a lui Visu, sau… Mă distrează foarte tare.

În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu

Apropo de asta, între dvs. și Gheorghe Visu a fost o chimie extraordinară și cred că multora le-ar plăcea să vă mai vadă împreună. În ce relații ați rămas după ce ați fost atâta vreme un cuplu pe micul ecran?

A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim.

Care este calitatea pe care vă puteți baza fără excepție și care este cel mai mare defect al dvs? Ce vă reproșați cel mai des? Dacă ați putea să îmbunătățiți ceva, care ar fi acel lucru?

Trebuie să fac o detașare, pentru că sunt două persoane într-una. Adică, în profesie sunt un om foarte disciplinat și foarte ordonat, în viață sunt total opusul. În profesie nu-mi place să pierd timp absolut deloc și uneori devin și incomodă din cauza asta, pentru că oamenii vor s-o mai lălăie – eu m-am cam plictisit de lălăit, am lălăit destul în tinerețe –, dar în viață pierd timpul în mod frecvent, frecvent! Adică dacă îmi reproșez ceva este că pierd timpul. Pierd timp așa, casc gura pe la televizor sau mă joc bile, sau de-astea, când aș putea să fac lucruri importante.

Actrița joacă în serialul „Clanul', de la PRO TV

În final, vreau să ne spuneți câteva cuvinte și despre revenirea dvs. pe micul ecran. Sunt convinsă că fanii așteaptă cu nerăbdare!

Apar într-un serial acum, în toamnă, la PRO TV, filmăm pentru el, se numește „Clanul. Sunt foarte bucuroasă că, într-un fel, m-am întors acasă, fiindcă PRO TV mi-a fost mulți ani de zile casă și m-am întors, cumva, acasă. E o echipă minunată, mă înțeleg foarte bine cu oamenii. E un rol greu, pentru mine e greu fiindcă m-am cam obișnuit cu comedia, și ăsta nu e de comedie, și e destul de greu, solicitant… O să vedeți de ce, nu spunem noi prea multe acum, dar e cu atât mai frumos, că mă obligă să muncesc mai mult.

Sursă foto: Instagram, Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton