„Puteam lua foc, am crezut că mor. Sunt într-o panică totală tot timpul”. Carmen Tănase e nemulțumită de viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Tănase este nemulțumită de viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște. De mai bine de doi ani, frumoasa actriță a decis, la îndemnul fiului ei, că nu mai vrea să locuiască în mediul urban și nici într-un apartament, astfel că și-a vândut toate proprietățile. A investit banii într-o casă mare, la sat, și se gândea că totul o să fie minunat, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Iată care sunt problemele ce o fac să se plângă de viața la țară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase este nemulțumită de viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște. Carmen Tănase este o actriță cunoscută de toată lumea, având un succes colosal pe plan profesional. Deși îi era foarte ușor să plece din apartamentul unde locuia în București către locul de muncă, a ales să își îndeplinească cel mai mare vis. Și-a cumpărat o casă la țară, într-un sat de lângă Târgoviște, iar acum se confruntă cu câteva probleme. Pe lângă faptul ca face naveta zilnic, pleacă dimineața și vine seara, lipsa de timp îi dă mari bătăi de cap.

tanase-1-1tanase-1-1

Fără a mai ezita, frumoasa actriță a dezvăluit și partea bună, însă și pe cea negativă. Se bucură de aer curat, propria casă la ațră cu o grădină impresionantă, însă asta nu este tot. Pasionată de animale, a luat mai multe pisici abandonate, la fel și câini, pentru a avea grijă de ei. I-a dus la medicul veterinar, iar acum se poate bucura de o gospodărie bogată. Totuși, lipsa de timp și numeroasele treburi nu-i aduc zâmbetul pe buze.

Citește și: Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe. Era superbă și nu s-a schimbat deloc

Citește și: De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: „În clipa în care am început să ne râcâim…”

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…'

Citește și: Cum arată acum actrița Ornella Muti. Are 67 de ani, dar pare de 40 de ani

Carmen Tănase e nemulțumită de viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște

Carmen Tănase nu a ezitat și a povestit că viața la țară nu este deloc ușoară, mai ales atunci când nu dispui de timp liber. Deși îi place casa pe care o are, fiind situată la o oră și jumătate de București, problema este că nu se poate ocupa de ea și de grădină așa cum și-a imaginat. Naveta îi ocupă destul de mult timp, iar zilele de weekend sunt ocupate cu repetiții și spectacole. Actrița locuiește alături de mama ei, care este înaintată în vârstă, astfel că toate treburile și problemele sunt asupra ei.

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură. Mama are 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7.000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obicei, iar duminică avem spectacol.

M-am dus să castrez doi motani, unul a fugit, am alergat după el, până la urmă l-am prins, dar nu știu cum. Acum am mai multe pisici, mi se lasă în spatele casei, doar nu o să-i las să moară de foame. Mai iau din ei, pe unii îi hrănesc, le fac căsuțe, nu-i pot lua însă pe toți, ca să intru în panică. Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele. Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate', a mai zis Carmen Tănase pentru impact.ro.

Carmen Tănase, la un pas de a lua foc în casa de la țară

Carmen Tănase are mai multe probleme privind casa de la țară. Nu doar lipsa de timp și numeroasele treburi îi da bătăi de cap. La începutul anului, frumoasa actriță a trecut printr-o situație neașteptată. Ba mai mult, a rămas fără curent electric și era la un pas de a lua foc în casă. Norocul a fost că s-a intervenit repede, iar firele găsite arse au fost înlocuite și totul a revenit la normal. Cu toate astea, actrița a mărturisit că s-a speriat groaznic și nu a mai putut ajunge nici la repetiții.

'Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză, mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul, de am crezut că mor. Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge. De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ', a mai declarat ea.

Cum a luat Carmen Tănase decizia de a se muta la țară

Carmen Tănase s-a decis cu greu să renunțe la viața de oraș pentru cea de la țară. Ce-i drept, se bucură de aer curat, verdeață, pădure, răuri în apropierea casei și de numeroase beneficii, însă pe lângă astea are și o serie de dezavantaje. Nu se vedea vreodată într-o casă de la țară, însă vremurile din ziua de azi nu i-a dat de ales. La inițiativa fiului său, au decis că cel mai bine ar fi să se rupă de tot ceea ce înseamnă mediul din Capitală, astfel că așa au și făcut.

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte.

El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altădată aș fi zis să mă lase cu țara lui', a povestit Carmen Tănase în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton