Cum își educă Jojo copiii. De ce apar discuții în contradictoriu între actriță și bunicii micuților: „Oameni din alte generații”

 Dumitrache Laura
.

Cum își educă Jojo copiii. Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate de nouă ani și cresc împreună doi copii. Cei doi au o fetiță, Zora, în vârstă de aproape șase ani, iar actrița mai are un fiu, Achim, în vârstă de 11 ani. Recent, Cătălina Grama a vorbit despre educația pe care le-o oferă celor doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își educă Jojo copiii. Jojo, pe numele său real Cătălina Jojo are doi copii, iar împreună cu Paul Ipate formează un cuplu minunat. Actrița din serialul Clanul este foarte fericită de când a devenit mamă și a dezvăluit cum își crește copii.

jojo catalina gramajojo catalina grama

Jojo este foarte fericită pentru că cei doi copii ai săi o iubesc foarte mult, iar pentru fiul său, Jojo este cea mai importantă femeie din viața lui. Actrița a mărturisit că nici ea și nici Paul nu sunt severi cu cei mici.

Citește și: Câți bani câștigă Jojo lunar.Actrița din 'Clanul' are mai multe afaceri

Citește și:Lili Sandu a dat casting pentru rolul Magda din serialul Clanul, dar Jojo a fost cea aleasă:”Am plâns puțin”

Citește și:Cum arată fiica Andei Adam.La 7 ani, Evelin este o adevărată vedetă pe Instagram

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Cum își educă Jojo copiii

Jojo, în urmă cu 41 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta formează un cuplu cu Paul Ipate, iar împreună cresc doi copii. Zora era fiica celor doi, iar Achim este fiul actriței din prima căsătorie. Recent, frumoasa actriță a vorbit despre educația pe care le-o oferă celor doi copii ai săi. Pe numele său real, Cătălina Grama este o mamă devotată și atentă.

Limitele sănătoase pe care le impune orice părinte, în așa fel încât ei să nu își facă rău niciodată în primul rând și în al doilea rând să învețe să aibă bun simț, respect și să fie educați, să nu fie alandala',a spus Jojo pentru impact.ro.

Jojo și Paul Ipate sunt permisivi cu Zora și Achim

Cătălina Grama și Paul Ipate reușesc să se organizeze atunci când vine vorba despre educația copiilor lor. Actrița mărturisește că își face timp pentru Zora și Achim, chiar dacă este ocupă cu filmările. Jojo își dorește să fie prietenă cu cei doi copii ai săi și nu se consideră o mamă severă.

Nu prea suntem niciunul, depinde de momentul zilei și cum ne prind, dar suntem amândoi foarte permisivi și îi iubim foarte mult. Încercăm să fim, adică fermitatea nu are legătură cu severitatea, încercăm să nu fim niciodată severi și nu suntem.Încercăm să fim și fermi, dar nu știu, cel puțin când mă privește Zora cu ochișorii aceia, mi-e foarte greu. Adică, uneori, pur și simplu mă bufnește râsul, mai ales când au și răspunsuri în situația respectivă. Încercăm să fim fermi, dar nu ne iese de fiecare dată', a mai spus actrita.

Motivul pentru care Jojo are discuții în contradictoriu cu bunicii celor mici

Atunci când Jojo și Paul sunt ocupați, copiii rămân în grija bunicilor, care locuiesc în Capitală. Vedeta susține că mai există discuții în contradictoriu cu bunicii copiilor pe tema educațională. Jojo se declară mai indulgentă și vrea să fie cât mai apropiată de cei mici.

Și chiar dacă uneori oameni din alte generații consideră asta ca un răsfăț, adică ne consideră copiii răsfățați, pe mine nu mă deranjează, pentru că eu îmi doresc foarte mult ca ei să fie fericiți.Pentru mine asta este cel mai important. Și dacă i se pare cuiva că fetița mea e răsfățată sau băiatul meu e răsfățat, e mai puțin important, înseamnă că am făcut ceva bun pentru că ei vor deveni niște adulți lipsiți de traume și foarte bine construiți și cu o stimă de sine echilibrată', a mai adăugat Jojo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton