Ipostaze provocatoare. Carmen de la Sălciua s-a fotografiat goală în așternuturi, fără Culiță Sterp

 Pirvu Cristina
.

Carmen de la Sălciua atrage din nou atenția. Artista a pozat în această dimineață goală în așternuturi. Se pare că și-a început ziua foarte bine, cu relaxare, dar și cu o mică sedință foto pe care a împărtășit-o cu fanii ei. Aceștia au reacționat imediat când au văzut imaginile. 

După ce a ocupat locul 1 în trending pe Youtube, a depășit-o chiar și pe Delia, Carmen de la Sălciua a „comis-o” iar. Cântăreața e foarte activă în mediul online, postează des imagini cu ea, fie cu diferite ținute, fie de la diverse evenimente la care participă.

De data aceasta, artista a ales să atragă altfel atenția. Pe Instagram a publicat două imagini în care apare goală în așternuturi. Carmen de la Sălciua a avut și un mesaj: „Buna dimineața din așternuturi 🤪!”

Unii dintre fanii ei au complimentat-o, iar alții au luat-o la rost. S-au întrebat cine i-a făcut aceste poze, din moment ce iubitul ei, Culiță Sterp, nu este alături de ea. „Moș Crăciun?”, , au notat ei vizibil deranjați.

Cei care o admiră i-au luat imediat apărarea:

„Voi astia care comentati in numele lui Carmen cred ca azi noapte ati stat la fereastra si ati vazut cu cine a fost ✌ , sa pur si simplu frustrarea va face sa scoateti la iveala ce aveti mai prost de spus pe gura ✌ ! Carmen , te pup ♥️😘 !”

Carmen de la Salciua 2Carmen de la Salciua 2

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice. Cântăreața s-a transformat complet

Poate acum are o față simetrică, cu un nas rotund și buze cărnoase, dar înainte nu arăta tocmai așa. Carmen de la Sălciua a apelat la ajutorul medicului estetician. A recunoscut că și-a operat nasul.

De asemenea, ea a făcut și alte proceduri și chiar și-a mărit buzele cu ajutorul acidului hialuronic.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie ! 

Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc ! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc ! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!', a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram acum ceva timp.

Foto: Instagram, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton