Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme: ”Jos din mașină”

 Stamen Diana
.

Camelia Mitoșeru a avut parte de o întâmplare neplăcută în această dimineață și a povestit totul la televizor. Mama prezentatorului de la Kanal D a fost dată jos din taxi, iar șoferul nu a ținut cont deloc de rugămințile sale.

Îndrăgita actriță se grăbea să ajungă astăzi la Antena Stars, unde merge să dezbată ultimele subiecte din showbiz, însă a avut parte de o întâmplare total neașteptată. Mama lui Mihai Mitoșeru nu se desparte nicio clipă de cățelul ei, Alvin, și îl ia peste tot pe unde merge. La fel a procedat și în această dimineață, însă șoferul de taxi a refuzat să o ducă unde avea treabă, pentru că actrița era cu Alvin.

Taximetristul s-a enervat și i-a zis să coboare din mașină fără a ține cont de rugămințile Cameliei Mitoșeru. Mama prezentatorului de la Kanal D a încercat să-i explice bărbatului că se grăbește și trebuie să ajungă la emisiune, însă acesta nici nu a vrut să audă. Actrița s-a supărat foarte tare și a povestit întreg momentul la televizor.

„E prima dată când un taximetrist mă dă jos pentru că sunt cu cățelul. A zis: doamnă, îmi pare foarte rău, jos din mașină! I-am spus că merg la televiziune, că am oră fixă, dar a zis: jos din mașină! E prima dată când mi se întâmplă așa ceva. Să-i fie rușine!„, a spus Camelia Mitoșeru într-o emisiune TV.

Camelia Mitoșeru, despre divorțul fiului ei

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că fiul ei suferă după Noemi și că speră să se împace cât mai repede. Camelia Mitoșeru a mai declarat că nu este vorba despre un alt bărbat sau o altă femeie, ci despărțirea a fost una fără prea multe explicații. Prezentatorul TV a fost cel care a anunțat divorțul de femeia lângă care a stat mai bine de un deceniu.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva.  El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte.

De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs', a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

Citește și: Cu ce a rămas Mihai Mitoșeru după divorțul de Noemi. Prezentatorul nu a trecut încă peste despărțirea lor

FOTO: Facebook

Camelia Mitoșeru, Mihai și NoemiCamelia Mitoșeru, Mihai și Noemi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton