Carmen de la Sălciua a fost abuzată de artiști din România: "Am sunat Poliția..."

 Raiciu Adriana
.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere din țara noastră. Puțini știu că pe lângă viața perfecă, pe care pare că o duce, artista a trecut prin momente dificile. În cadrul unui interviu, a vorbit despre un episod greu din viața ei. A fost abuzată chiar de anumiți artiști cunoscuți. Iată ce spune aceasta despre perioada respectivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua are o carieră impresionantă, însă au existat momente în care a crezut că cedează. Unul dintre acestea a fost chiar la începutul carierei sale. Deși nu vrea să-și mai aducă aminte de episodul respectiv, artista nu poate trece peste.

carmen-de-la-salciuacarmen-de-la-salciua

Cântăreața trebuia să ajungă la un concert la Constanța, însă a decis să plece la drum singură. Ce a urmat a șocat extrem de tare.

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…’

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal:'Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…'

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț:„A fost lângă mine

Carmen de la Sălciua a fost abuzată

Carmen de la Sălciua își aduce aminte cu groază de un episod neplăcut din adolescența sa. A decis să plece la un concert singură și nu s-a gândit vreo secundă la ce urma să se întâmple.

A avut parte de o experiență destul de neplăcută cu niște cântăreți din țara noastră. Mai exact, acești artiști consacrați i-au făcut tot felul de promisiuni și au încercat să o abuzeze. Extrem de speriată, a decis să sune imediat la poliție, dar a luat legătura și cu mama ei.

Cu ochii în lacrimi, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre momente dificile prin care a trecut.

 „Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția.”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul emisiunii prezentate de Teddy.

„Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult”

Tot în cadrul emisiunii amintite, Carmen de la Sălciua și-a mai adus aminte de un episod care a marcat-o, divorțul părinților ei. De-a lungul anilor, artista a simțit lipsa tatălui și și-ar fi dorit să aibă o figură paternă lângă ea, să o îmbrățișeze și să îi spună că totul o să fie bine.

„Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat.

Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: „Cine e tatăl tău, cine e tatăl tău?”. Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta.”, a mai spus Carmen de la Sălciua, în cadrul emsiunii amintite.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton