Alexandru Arșinel, după operația suferită la inimă: "Sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre..."

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Arșinel a trecut printr-o perioadă dificilă. Actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva zile a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Recent, Alexandru Arșinel a vorbit într-un interviu despre momentele dificile prin care a trecut, mărturisit că este mai optimist ca niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul a început deja recuperarea după operația la inimă, iar acum încearcă să respecte sfaturile medicilor. Alexandru Arșinel s-a confruntat și cu infecția cu noul coronavirus la începutul anului. Actorul și soția sa au avut nevoie de ajutorul medicilor, cei doi fiind internați multe săptămâni în spital.

Alexandru ArsinelAlexandru Arsinel

În prag de sărbători, Alexandru Arșinel și-a deschis sufletul și a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre copilăria pe care a avut-o. La 83 de ani, Alexandru Arșinel este considerat unul dintre cei mai apreciați actori din România.

Citește și: Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă:”Încă nu mă simt în putere”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă:„La operații pe cord nu te duci la victorie sigură'

Citește și: Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat X Factor.Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro

Citește și: Prima imagine cu Lilibet.Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

Alexandru Arșinel, declarații emoționante după operația la inimă

Alexandru Arșinel a fost operat pe cord deschis la începutul lunii decembrie. Chiar dacă nu s-a recuperat complet, actorul spune că a trecut prin lucruri mai grele în viață iar acesa este doar un hop peste care va trece. Maestrul actorul a dezvăluit în ultimul interviu că intervenția suferită a fost una complicată, dar cu ajutorul medicilor a reușit să treacă peste momentele critice.

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere.Să ne mai vedem. M-am încurajat singur., a declarat Alexandru Arșinel, a spus Arșinel în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit Wowbiz.ro.

Alexandru Arșinel vrea să urce pe scenă

Celebrul actor a declarat că îi este foarte dor să urce pe scenă, iar pentrul anul care urmează își dorește să aibă cât mai multe spectacole și să se întâlnească cu publicul.

„Vreau să jucăm. Pentru noi lucrul cel mai important, pentru artiști, este să fii pe scenă. Să aducem cât mai multe personaje și momente artistice bine realizate.Să ne bucurăm de scena pe care o iubim foarte mult.”, a mai spus Alexandru Arșinel.

De asemenea, actorul își aduce aminte de copilărie, de momentele frumoase petrecute în casa părintească, mai ales atunci când de Crăciun toată familia se așeza în jurul mesei. Mă gândesc la părinți și la copilări. La curtea unde stăteam și unde în mijlocul curții, undeva, aveam un nuc, un cuptor făcut de tata. Adică nu exista, dacă ne mutam undeva, primul lucru pe care îl făcea era un cuptor în care să facă cozonaci.”, a mărturisit vizibil emoționat, Alexandru Arșinel.

Actorul a urcat pe scenă după operația la inimă

După operația pe cord deschis, Alexandru Arșinel a revenit pe scenă, sprijinit în baston. Celebrul actor nu și-a pierdut speranța și nici dorința de a juca pe scenă. Arșinel și-a făcut apariția la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală, unde a avut loc spectacolul susținut în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi.

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă, a declarat Alexandru Arşinel pentru antena3.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton