Carmen Brumă, despre pericolele postului intermitent. La ce riscuri se expun femeile care vor să slăbească: „Din păcate…”

 Borcilă Andreea
.

Carmen Brumă, despre pericolele postului intermitent. Soția lui Mircea Badea a dat jos mai multe kilograme, iar de-a lungul anilor a știut cum să-și mențină greutatea ideală și cum să arate în cea mai bună formă. Recent, ea a transmis un mesaj femeilor care vor să slăbească și care urmează una dintre cele mai cunoscute diete din lume. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă este una dintre cele mai urmărite personalități din spațiul public, atunci când vine vorba despre a avea un stil de viață echilibrat, fiind totodată un model pentru mulți dintre noi. În plan personal, vedeta formează un cuplu cu jurnalistul Mircea Badea de 20 de ani și au un copil împreună. 

carmen-bruma-1carmen-bruma-1

Carmen Brumă are, de fiecare dată, o apariție impecabilă, atât în showbiz, cât și pe rețelele sociale. La cei 45 de ani, vedeta are un trup ca tras prin inel, iar sportul și alimentația echilibrată sunt cele mai bune prietene ale ei, În prima parte a tinereții, ea a reușit să dea jos 37 de kilograme. De atunci, vedeta și-a menținut silueta de invidiat. 

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:”Ne scuzați, atât s-a putut”

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:'Simt nevoia să mă laud'

Citește și: Teodora și Alex de la Insula Iubirii, o relație abuzivă. Ce răspunde Radu Vâlcan acuzațiilor aduse de asociația FILIA:”Oamenii au foarte mult de învățat din emisiune”

Citește și: Ce o deranjează pe Andra la Cătălin Măruță. Ce a spus despre soțul ei, în direct:”Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e?”

Carmen Brumă, despre pericolele postului intermitent

Soția lui Mircea Badea urmează un stil de viață echilibrat, iar sportul este de nelipsit din viața vedetei. Recent, ea a fost invitată la emisiunea Sinteza Zilei, unde a vorbit despre pericolele postului intermitent. Este una dintre cele mai cunoscute metode de slăbit din întreaga lume, care alternează cu intervalul în care mănânci și cu perioada în care nu consumi nimic. Carmen Brumă a tras un semnal de alarmă, în special în cazul femeilor care, spune ea, se pot confrunta cu mai multe aspecte negative. 

„Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului. 

În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni-cheie în ovulație. 

Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului, și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează. Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic, fă intermittent fasting (…). Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil', a menționat Carmen Brumă, potrivit Click!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton