Care este starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară la două zile după ce a ieșit din comă. Progresele sunt minimale...

 Oana Pantazi
.

După ce a fost în comă de pe data de 10 mai, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară și-a revenit, acum două zile, însă momentan starea sa nu este prea bună…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări în casă în urmă cu mai bine de o lună, prezentând mai multe leziuni grave la cap, dar și torace și la coloană. A fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce soțul ei a chemat salvarea la 8 ore după ce a lăsat-o să agonizeze.

Funcția cognitivă a fost afectată

Mezzosoprana a ieșit din comă acum două zile, după cum au anunțat medicii de la spitalul ieșean, dar, din păcate, din punct de vedere al funcției cognitive progresele sunt minimale.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

După aproape o lună de stat în comă, Maria Macsim Nicoară a reușit totuși, cu ajutor, să se ridice și să stea în poziția șezut la marginea patului. Medicii care o tratează susțin că pacienta prezintă un deficit motor accentuat, menționează wowbiz.ro.

Maria-Macsim-Nicoara-4-2Maria-Macsim-Nicoara-4-2

Soțul ar fi vinovat de drama artistei

Bănuielile în privința accidentului suferit de Maria Macsim Nicoară s-au îndreptat de la început asupra soțului ei, colegii de la operă susținând că artista ar fi venit cu vânătăi la spectacole. Aceștia au devenit suspicioși în momentul în care au observat urmele vizibile pe corpul Mariei Macsim Nicoară.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…’, a declarat una dintre colegele mezzosopranei pentru BZI .

În plus, la puțin timp de când Maria Nicoară a fost transportată la spital s-a vehiculat că nu ar fi vorba de un accident casnic, mai ales că s-a apelat numărul de urgență 112 abia la 8 ore de la incident. În plus, s-a vehiculat că soțul Codrin Nicoară ar fi avut și o amantă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton