Andra Nicolin și Armando de la Mireasa, o nouă încălcare de regulament! Ce pedepse au primit cei doi: "Va fi în izolare totală"

 Cica Cristina
.

Andra Nicolin și Armando de la Mireasa au călcat din nou pe bec! Cei doi concurenți au încălcat reglamentul și acum sunt pasibili de pedeapsă. Nu sunt la prima abatere, astfel că sunt nevoiți să se conformeze!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andra Nicolin s-a strecurat în camera băieților, deși nu are voie, în jurul orei 5 dimineața, l-a trezit pe Armando și au petrecut timp împreună în același pat, apoi s-a reîntors fiecare la locul inițial după ce a sunat alarma. Cum concurenții sunt supravegheați 24 din 24, pe camere s-a văzut totul, astfel că cei doi vor primi o pedeapsă pentru încălcarea regulamentului.

Diana Dumitrescu a anunțat că după emisia live urmează ca Armando să păraseasca casa Mireasa. Va fi în izolare totală, fără telefon sau contact cu lumea exterioară. Andra se va muta în cameră cu Lică, în dormitorul matrimonial.

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”.Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Lică va avea responsabilitatea de a o pune la treabă pe Andra Nicolin, să spele vasele sau să facă treburi în locuință, dat fiind că și-a atras „faima” de a fi gospodar.

Armando nu este eliminat din casa Mireasa

Depinde numai de Andra când se va întoarce Armando în casă, în ce măsura își va respecta îndatoririle cât timp va fi în subordinea lui Lică. În momentul în care Lică va decide că Andra a făcut tot ceea ce i s-a spus, atunci iubitul ei se va întoarce în casa Mireasa: „Dacă sâmbătă în gală spui că este pregatită, atunci Armando se va întoarce din izolarea completă„.

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la Mireasa.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

Cei doi nu sunt la prima încălcare de regulement, în urmă cu câteva săptămâni fiind surprinși în aceeași toaletă.

Andra-Nicolin-Armando-Mireasa-2Andra-Nicolin-Armando-Mireasa-2

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine e Vasile Turnău, de la 'Mireasa'.Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton