Care au fost vedetele operate de medicul estetician Călin Doboș: "Vestea m-a șocat"

 Dumitrache Laura
.

Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor, a murit într-un accident de motocicletă. Doboș a fost cel care le-a ajutat pe divele din schowbiz-ul românesc să aibă un look impecabil. Numeroase vedete care i-au trecut pragul cabinetului sunt șocate de moartea acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Doboș, este cel care a operat multe dintre vedetele din showbiz. Medicul estetician s-a stins din viață miercuri la vârsta de 48 de ani, în urma unui accident rutier. Unele dintre vedetele care au ales să se opereze la mediul Călin Doboș sunt Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Simona Trașcă, Claudiua Pavel sau Vica Blochina.

dobos si simona trascdobos si simona trasc

Vestea că esteticianul vedetelor, Călin Doboș, s-a stins din viață a luat prin surprindere pe toată lumea, în special pe pacienții săi. Medicul estetician a pierit într-un accident grav produs pe Șoseaua Grozăvești, după ce ar fi pierdut controlul motocicletei pe care o conducea.

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:”Sunt în stare de șoc”

Citește și:Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni:„Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit' / EXCLUSIV

Citește și:Romina Gingașu, viață de lux alături de Piero Ferrari.Cu ce se ocupă acum soția miliardarului și cu ce vedete internaționale se afișează

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Care au fost vedetele operate de Călin Doboș

Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor din România, a murit într-un accident de motocicletă. Doboș este cel care le-a transformat pe unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Printre acestea se numără și Bianca Drăgușanu, care este cunoscută ca fiind o mare fană a operațiilor estetice. Aceasta a apelat la Doboș când a trebuit să-și schimbe silicoanele, iar în urmă cu ceva timp și-a făcut un lifting facial în cabinetul aceluiași doctor.

De asemenea, Nicoleta Luciu se numără printre vedetele care au apelat la medicul estetician Doboș. Fosta actriță a mers la Doboș pentru implanturi cu silicon, liposucție în zona abdomenului și augmentarea feselor cu grăsimea proprie. Cea mai complexă operație pe care Căli Doboș a făcut-o la cererea Nicoletei a fost lipoaspirația, care a durat patru ore.

Simona Trașcă și Claudia Pavel, au apelat la medicul estetician Călin Doboș

Simona Trașcă a apelat la Călin Doboș pentru orice intervenție, de la injecții cu acid hialuronic în buze până la botox. Vedeta declara că la 2-3 luni mergea la celebrul estetician pentru numeroase intervenții. Blondina s-a declarat șocată de moartea lui Călin Doboș.

„Tocmai ce am aflat vestea, îmi pare foarte rău. Era un om apropiat mie, ani de zile a fost doctorul meu și vestea m-a șocat, nici nu știam că a ieșit din închisoare, cred că probabil nu a ieșit de foarte mult timp. E o senzație foarte urâtă când îți moare cineva atât de apropiat', a spus Simona Trașcă, pentru Spynews.ro.

Claudia Pavel a apelat în 2019 la medicul Călin Doboș pentru atenuarea cearcănelor cu acid hialuronic. Vedeta doar ce se întorsesede la show-ul Ferma și voia să aibă un look excepțional.

Vica Blochina a fost operată de Călin Doboș

Vica Blochina se numără și ea printre vedetele care s-au operat în cabinetul medicului estetician Călin Doboș. Vedeta a mers în 2016 la Doboș pentru a-și face rinoplastie, iar în 2022 și-a făcut un lifting la nivelul feselor, cu grăsime proprie.

Chirurgul Călin Doboș a murit la 48 de ani, într-un accident de motocicletă pe Podul Basarab. Potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere, Călin Doboș nu a mai putut fi salvat de medicii sosiți la locul accidentului.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton