Cântăreața de muzică populară Daniela Cușnir a murit, la 23 de ani

 Lupescu Anca
.

Daniela Cușnir, o cântăreață de muzică populară din Suceava, a murit. Tânăra avea doar 23 de ani și o viață înainte. Daniela era o cunoscută interpretă de muzică populară, în Suceava, și a murit în mașina condusă de un tânăr de 19 ani, care a adormit la volan. Autoturismul a ieșit de pe șosea, într-o clipă de neatenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Un accident rutier mortal a avut loc pe raza localității Dărmănești, luni dimineață, după ce un tânăr șofer a adormit la volan. Daniela, în vârstă de doar 23 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina scăpată de sub control a intrat într-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod.

accid-darmanesti-e1600060680707_66909000accid-darmanesti-e1600060680707_66909000

Mașina în care se afla cântăreața de muzică populară, era condusă de un tânăr de 19 ani care, din primele cercetări, a adormit la volan. Vlad Barbir era violonist în formația Dorna Band, alături de care cânta Daniela.

Potrivit anchetatorilor, cei doi se întorceau de la un eveniment la Vatra Dornei. Șoferul a supraviețuit, fiind scos conștient din mașină, cu răni grave. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la SAJ au intervenit la fața locului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton