Cântăreața Amna a divorțat după 9 ani de mariaj. Primele ei declarații după separare

 Pirvu Cristina
.

Cântăreața Amna a dezvăluit că a divorțat de soțul ei după un mariaj de 9 ani. Ea s-a separat de cel care i-a fost alături mai mult timp, acum au luat-o pe drumuri separate. Iată ce declarații a făcut cântăreața despre despărțire. 

Amna a divorțat de soțul eiAmna a divorțat de soțul ei

După 9 ani de relație, cei doi și-au spus adio. Au semnat actele de divorț și au pornit pe drumuri separate.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe Instagram.

Amna s-a chinuit mult timp să fie acceptată în familia soțului de origine aromână. Când s-au căsătorit, el a încălcat tradițiile de familie.

Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu știu câți ani până să ne căsătorim și, până la urmă, nu ne-a păsat. Cred că dragostea a fost mai importantă. Ne tot despărțeam, dar, până la urmă, dragostea a învins. A fost greu, oricum. Sunt multe obiceiuri, încă nu vorbesc aromâna și m-am ferit, pentru că stâlceam cuvintele, am văzut că-i deranjează și am zis că mai bine las așa. Noi vorbim română, ei vorbesc aromână. Nu sunt nora perfectă, care gătește, care spală și calcă', a spus Amna pentru Libertatea acum ceva vreme.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton