Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în ipostaze incendiare la plajă. Nu au mai ținut cont că sunt oameni în jur

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu este foarte fericită alături de Alex Bodi, deși relația lor este una cu năbădăi. Azi se ceartă, mâine se împacă, dar dragostea lor nu este afectată. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși la plajă într-o ipostază cum nu ne-am fi imaginat.

Lipsiți de inhibiții, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat frâu sentimentelor în văzul tuturor. Vedeta s-a pus peste iubitul ei, în timp ce acesta stătea întins pe șezlong, iar cei doi nu au mai ținut cont că sunt oameni în jur. Dragostea lor este mare și nu mai contează nimeni și nimic pentru cei doi.

Bianca Drăgușanu arată senzațional în costum de baie, iar formele ei nu doar că l-a înnebunit pe Alex Bodi, ci a ridicat pulsul și bărbaților aflați pe plajă în acel moment.

Bianca Drăgușanu își mai dorește copii

Vedeta a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe, deși acum puțin timp nici nu ar mai fi vrut să audă despre asta. Vedeta o iubește foarte mult pe Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Frumoasa blondină visează să aibă o familie numeroasă.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!’a spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Instagram, Facebook

Bianca Dragușanu și Alex BodiBianca Dragușanu și Alex Bodi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton