Când își reînnoiesc jurămintele Oana Roman și Marius Elisei: "Acum sunt și probleme..."

 Oana Pantazi
.

În luna septembrie, Oana Roman și Marius Elisei urmau să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu, ceremonia fiind urmată de o petrecere de zile mari. Iată însă că în planurile vedetei s-au produs unele schimbări și evenimentul s-a amânat…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au șocat pe toată lumea în luna februarie, anul acesta, atunci când au divorțat. La câteva luni distanță, cei doi au demonstrat că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt și s-au împăcat. El a fost cel care și-a exprimat public dorința, iar ea a acceptat să-i mai dea o șansă, în cele din urmă. Mai mult, cei doi soți au decis să-și reînnoiască jurămintele făcute în biserică, în această toamnă, însă planurile le-au cam fost date peste cap, după cum a mărturisit chiar Oana.

o1-1o1-1

Când își vor reînnoi jurămintele Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și-a luat prin surprindere familia și prietenii când, la doar trei luni după divorțul de Marius Elisei, a decis să mai dea relației lor o șansă. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți în acte, în fața lui Dumnezeu încă formează un cuplu, așadar cei doi au decis să-și reînnoiască jurămintele. Ceremonia urma să aibă loc în luna septembrie a acestui an, însă Oana s-a răzgândit, din motive obiective.

Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane. M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie', a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click.

Citește și: Ce decizie au luat Oana Roman și Marius Elisei privind reînnoirea jurămintelor: „Facem ceva…'

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

Citește și: Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! S-a iubit cu o fostă concurentă

Citește și: Ce dorință a exprimat Ion Caramitru familiei, înainte să moară: „Ne-a spus că vrea să fie înmormântat cu această insignă”

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție după despărțirea de Gabi Bădălău. Cine a însoțit-o la VIVA! Party: „Mă distrez”

De altfel, în aceste momente, vedeta și soțul ei sunt ocupați până peste cap cu îndeletniciri domestice, care le consumă tot timpul liber.

Acum, și eu, și Marius suntem foarte ocupați cu grădina. Suntem în reamenajare. Toată ziua stăm prin magazine. Vreau să apuc să fac măcar grădina din față până vine iarna. Ne costă foarte mult, am rămas și fără bani. De unde să mai scot și bani pentru nuntă?', a adăugat Oana pentru sursa citată.

„Singurul care știe cine sunt cu adevărat'

Deși vedeta recunoaște că o lungă perioadă de timp le-a fost greu, ajungând chiar și la divorț, acum Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la echilibrul dorit. Dacă în urmă cu câteva luni semnau actele de divorț, acum, sunt ca doi îndrăgostiți, la început de relație. Declarațiile de iubire reciproce sunt la ordinea zilei și cadourile la fel, semn că dragostea plutește în aer.

Dacă Marius Elisei și-a exprimat deseori iubirea pentru Oana Roman, vedeta a fost ceva mai discretă. Fiica lui Petre Roman i-a luat pe fani prin surprindere, recent, atunci când i-a urmat gestul bărbatului. I-a spus cât de mult îl iubește, în fața tuturor, și cât de bine se simte alături de el. Vedeta și-a arătat astfel latura sensibilă, deși mulți o cunosc drept o femeie foarte puternică. Cu ceva timp în urmă, prin intermediul unei postări pe Instagram în care apar împreună într-o fotografie în care el îi atinge cu delicatețe obrazul, Oana i-a făcut lui Marius o frumoasă declarație de dragoste.

„Gestul ăsta de tandrețe, când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viața mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seară lângă el cu sentimentul că sunt protejată și am ales corect cu sufletul’, a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul pozei cu ea și Marius Elisei. „, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton