Andrei Sota s-a căsătorit la Paris! Primele imagini de la nuntă

 Mirea Roxana
.

Andrei Sota și aleasa inimii sale s-au căsătorit! Fiului Danei Sota și Ioana și-au unit destinele recent, iar marele aveniment a avut loc la Paris. În plus, mireasa a strălucit în ziua nunții, dar nici Andrei Sota nu s-a lăsat mai prejos. Amândoi au schimbat două rânduri de haine și au arătat impecabil în ziua în care și-au jucat iubire veșnică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Sota s-a căsătorit cu frumoasa lui iubită, Ioana! Cei doi au radiat de fericire în ziua nunții și nu încape îndoială că se iubesc extrem de mult, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri. În plus, cei doi au ales o locație cu totul specială pentru marele eveniment din viața lor. Fiul Danei Sota și Ioana s-au căsătorit la Paris! Ce loc putea fi mai potrivit pentru a-ți unii destinul cu sufletul pereche dacă nu Orașul Iubirii, nu-i așa?

i-5i-5

Nunta lui Andrei Sota și a Ioanei, care este patroana unei mari agenții de turism din București, a fost un eveniemnt restrâns, iar celor doi le-au fost aproape în cea mai importantă zi din viața lor familia și prietenii apropiați, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cele mai sexy apariții de la VIVA!Party 2021! Rochiile care au lăsat totul la vedere

Citește și: Moroșanu, din nou fără permis, după ce în primăvară a fost prins băut la volan!Cum a încălcat legea acum

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.Chefi la Cuțite iese de pe post!

Citește și: Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2021.Au atras toate privirile pe covorul roșu

Andrei Sota s-a căsătorit

Andrei Sota și Ioana au strălucit în ziua nunții lor. În ziua nunții, amândoi au îmbrăcat câte două ținute, una mai impresionantă decât cealaltă. Fiul Danei Sota a îmbrăcat două costume negre. Cel din ziua ceremoniei de nuntă a fost unul simplu. Apoi, Andrei Sota a optat pentru o ținută bleumarin cu ceva imprimeuri roșii.

Cu siguranță, doriți să aflați ce rochii a purtat mireasa. Ioana a îmbrăcat două rochii, ambele cu decolteuri adânci. Una dintre rochii a fost albă, ca de prințesă, iar cea de-a două a fost de culoare roșie. Ioana s-a asortat perfect cu Andrei în ziua în care au spus cel mai important „DA' din viața lor. Găsiți primele imagini de la nunta lui Andrei Sota în Galeria Foto.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton