Când începe "Tu urmezi", emisiunea prezentată de Dan Negru, la Kanal D: „Îți dă bani, dacă reușești să...”

 Laciu Andreea
.

S-a anunțat în mod oficial când începe, de fapt, emisiunea „Tu urmezi”, prezentată de Dan Negru la postul de televiziune Kanal D. Este singurul show în care se stă la coadă la cultură generală, iar Dan Negru este cel care vine în fața telespectatorilor cu acest game show revoluționar, care îmbină cu succes concursul de cultură generală și entertainmentul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Când începe „Tu urmezi”, emisiunea prezentată de Dan Negru, la Kanal D. După ce quiz-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru' a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate, acum prezentatorul revine cu un nou show de cultură generală. Regulile sunt unele inedite, iar premiile în bani sunt fabuloase. Recompensele sunt unele mai mult decât tentante, dar rămâne de văzut cine sunt norocoșii care vor pleca cu ele acasă.

dan-negru-1-1dan-negru-1-1

Când începe „Tu urmezi”, emisiunea prezentată de Dan Negru, la Kanal D

Noul show de cultură generală prezentat de Dan Negru va avea premiera în data de 3 septembrie 2022 și va putea fi urmărit de telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20.00, la Kanal D. Concurenții au nevoie de niște aliați puternici: stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei, conform Libertatea.

În platoul emisiunii „Tu urmezi” își vor face apariție o serie de personaje și de celebrități, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să răspundă.   

„După gimnastica minţii de la «Jocul cuvintelor», ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. «Tu urmezi!» este emisiunea care îţi dă bani, dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii', a spus Dan Negru.

Citește și: Dan Negru prezintă „Tu urmezi”, o nouă emisiune, la Kanal D: „Prima dată în România…”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de la cununia religioasă. Mesajul romantic al prezentatoarei TV: „Soțul meu iubit'

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui: „Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: David Popovici, gest emoționant pentru o familie fără casă: „Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri”

Cum se desfășoară concursul

„Tu urmezi!’ este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Acesta trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul.

Pe cât de repede poți să câștigi, pe atât de uşor poți să pierzi. De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. 

Cum te poți înscrie la casting

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la 20.00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta magică a regelui enterteinmentului românesc, Dan Negru. 

Castingul pentru show-ul revoluționar „Tu urmezi!' este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor. Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând pagina https://casting.kanald.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton