Cum porți și cu ce asortezi o pereche de sneakers cu platformă

 bogdan.galca
.

Până nu demult pantofii sport erau dedicați exclusiv sălilor de sport. În zilele noastre, de când aglomerația a pus stăpânire pe marile orașe și de când s-a constatat că mersul pe jos este benefic pentru sănătate, au apărut și pantofii sport de oraș. Aceștia au fost reinterpretați în toate felurile, de la sneakers cu platforma până la pantofi sport din piele colorată, și sunt ideal de încălțat în fiecare zi. Însă, pentru doamne, întrebarea rămâne mereu aceeași: cum îi port?

Iată aici câteva idei de ținute pentru fiecare zi!

Tricou sau cămașă și blugi

Cea mai simplă variantă de asortat este cu tricou și blugi. Poți opta pentru varianta uni, cu blugi, tricou, pantofi sport în aceeași culoare, de obicei, alb sau negru. Nu te gândi că e o lipsă de inspirație și că nu vei ieși în evidență. Poți cuceri lumea, oricum ai fi îmbrăcată.

O altă variantă ar fi cu blugi clasici, modelul care ți se potrivește – skinny, drepți, evazați, mom fit – și un tricou orice culoare sau chiar o cămașă clasică albă, pe sub care să îți pui un sutien negru din dantelă.

Sacou, costum și pantofi sport

O altă idee îndrăzneață a vremurilor noastre este asortarea jachetelor și a pantalonilor clasici cu sneakers. Poți alege un taior drept sau unul cambrat pe sub care să îți pui un top, un tricou sau o bluză, o pereche de pantaloni clasici, din set cu sacoul, cărora să le asortezi o pereche de pantofi sport din piele naturală sau de la brandul preferat.

Mai nou, se poartă pantalonii scurți eleganți cu sacou, în culori deschise, cum ar fi bleu ciel, roz, lila. Acestui outfit îi poți adăuga cu încredere o pereche de pantofi sport, în orice formă, culoare sau model.

Fustă, bluză și pantofi sport

Pentru ieșirile în oraș cu prietenii poți alege o fustă A-line sau plisată, de lungime medie, și o bluză sau o cămașă cu mânecă lungă pe care să o ridici până la jumătatea brațului.

Dacă vrei să te plimbi prin oraș, poți opta pentru o fustă dreaptă, un tricou clasic și o pereche de pantofi sport colorați. Asortează și o geantă crossover și bucură-te de fiecare clipă petrecută la plimbare.

Sneakers și rochii

O primă variantă de a purta sneakers cu platformă sunt rochiile bodycon. Dacă îți place să porți mulat, sigur acest tip de rochie îți va scoate în evidență formele. Pentru o ținută sport-elegantă, alege o rochie mulată neagră cu bretele sau cu mânecă scurtă și o pereche de pantofi sport. Sigur vei atrage atenția celor din jur și vei fi foarte admirată.

Dacă preferi rochiile vaporoase, lejere, să știi că le poți asorta oricând cu sneakers cu talpă groasă. Sunt cele mai noi tendințe ale sezonului. Poți alege o rochie uni sau una în dungi, la fel de bine cum poți îmbrăca o rochie cu buline sau cu imprimeuri florale. Pantofii aceștia, atât de versatili, se potrivesc și cu rochiile oversize. Dacă îți place să le porți, să știi că le poți asorta oricând și în orice împrejurare cu astfel de încălțări.

Pulovere, pantaloni și sneakers

Pentru sezonul rece, poți opta pentru pulovere clasice sau oversize, pantaloni de care îți place să porți și sneakers cu platformă. Vei fi la modă în orice formă vei purta o astfel de ținută.

Indiferent de variantele pe care le alegi, important este să te simți bine în pielea ta, să îți placă ce vezi în oglindă și să ai încredere că poți face orice îți propui. Atitudinea este cea mai importantă și cum te vezi tu fără să te compari cu cei din jur.

 Sursa foto: https://www.shutterstock.com/

(P) Material publicitar realizat împreună cu Deichmann

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton