Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!”. Emisiunea va fi difuzată pe alt post TV: "E un transfer important, strategic"

 Radulescu Ruxandra
.

Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!”. Fanii show-ului Bravo, ai stil!' vor avea o surpriză de proporții, întrucât emsiunea nu va mai fi difuzată pe Kanal D. Patronii turci ai trustului au anunțat, de 1 martie, cu ocazia celebrării a 16 ani de emisie a postului Kanal D, înființarea unui nou post TV, Kanal D2. Emisiunea „Bravo, ai stil!” va putea fi vizionată, pe noul post Kanal D2. Iată când va începe „Bravo, ai stil!” pe Kanald D2.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!”. Postul Kanal D celebrează 16 ani de emisie pe 1 martie, iar cu această ocazie, reprezentanții trustului au anunțat lansarea unui nou post TV, Kanal D2. Patronii turci vor să extindă trustul, astfel că noul post Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, iar din grila de programe va face parte chiar show-ul „Bravo, ai stil!”, care va fi difuzată începând de la ora 19:00.

ea-este-castigatoarea-bravo-ai-stil-celebrities-2022-cine-a-plecat-acasa-cu-premiul-de-100.000-de-leiea-este-castigatoarea-bravo-ai-stil-celebrities-2022-cine-a-plecat-acasa-cu-premiul-de-100.000-de-lei

Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!”

De ziua Kanal D, Dogan Media Internaţional face un pas strategic, lansând o nouă televiziune generalistă, Kanal D2. Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional Bravo ai stil!', cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.

Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

Citește și: Victor Slav revine la TV! Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

Citește și: Marisa, finalistă la „Bravo ai stil All Stars”, îşi doreşte o familie şi copil: „Mâine m-aş căsători!”

Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. , o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi', a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Ilinca Vandici, despre sezonul 8 „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici a susținut că noul sezon al emisiunii de modă va reprezenta o reîntoarcere la formatul initial.

 „Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și domnișoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor, trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen.(…) Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis’,

Este al 8 sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini. În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm. Sunt atât de multe femei superbe în țara asta cu un potențial fantastic chiar dacă nu sunt pasionate de modă. Moda asta se învață pentru că nici eu nu eram strălucită în modă.„, a declarat Ilinca Vandici pentru radio Impuls.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton