Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023. A avut nevoie de medic: "Mi-a paralizat mâna instant"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023. Andreea Antonescu a trecut printr-un moment dificil în ediția de marți seara, la America Express 2023. Cântăreața a fost înțepată de un vierme în timpul unei probe, iar Andreea Bălan i-a sărit în ajutor imediat. Vedeta a avut nevoie de intervenția medicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut proba curățării cepei, iar acest lucru le-a cam dat bătăi de cap. Andreea Antonescu a trecut printr-un incident dureros și a avut nevoie de intervenția medicilor. În tot acest timp, colega ei, Andreea Bălan, a încercat să o ajute.

andreeeaandreeea

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost nevoite să curețe ceapă, iar cântăreața a trecut prin momente de panică. Andreea Antonescu a declarat că avea mâna paralizată și a început să țipe de durere. Colega ei a încercat să o ajute.

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au câștigat amuleta

Citește și:Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat'

Citește și: Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023: „Dacă ar fi să mai am o opțiune…”

Citește și:Nelu Cortea, clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău: „Nu mai pot să respir'. De ce boală suferă

Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme la America Express 2023

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost trimise de judecător să curețe ceapă. Însă, Andreea Antonescu a fost înțepată de un vierme, iar colega ei, i-a sărit în ajutor. Vedeta a mărturisit că simțea că avea mâna paralizată și a început să țipe de durere.

„M-a înțepat o albină! Efectiv am simțit cum un cui, am bănuit că e albină, îmi intră în palmă. Mă înțeapă, mi-a paralizat mâna. M-a înțepat ceva și nu știu ce e. Mi-a paralizat mâna instant, am simțit o durere pe care n-am simțit-o niciodată în viața mea. Am început să țip ', a mărturisit Andreea Antonescu la America Express.

Andreea Bălan a încercat să o ajute pe Andreea Antonescu

Andreea Bălan i-a sărit în ajutor prietenei sale și a încercat să scoată viermele cu unghiile, dar nu a putut și a luat o pensetă din ghiozdan. Artista a fost atentă și a sărit imediat în ajutorul prietenei sale.

„Am fugit la ghiozdan să iau o pensetă. Am venit cu penseta și cu șervețele umede, eram foarte murdare pe mâini. Noroc că am avut pensetă și am scos acel vierme mișcător', a spus Andreea Bălan.

Cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența America Express 2023 pe canalul său de Youtube. Vedeta a dezvăluit cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan, la America Express 2023. Cântăreața a răspuns că ar fi înlocuit-o pe Bălan, cu un membru al familiei, de care este apropiată și anume fratele ei, Răzvan.

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție. O persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan’, a spus Andreea Antonescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton