Când fac nunta Alin Oprea și iubita lui, Medana. Și-au ales deja nașii

 Raiciu Adriana
.

După un divorț scandalos, care a ținut prima pagină a ziarelor luni bune, Alin Oprea a cunoscut-o pe Medana, cea care urmează să îi devină soție în următoarea perioadă. În cadrul unui interviu, solistul trupei 'Talisman' a vorbit deschis despre relația cu logodnica sa, dar a precizat și când va avea loc nunta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Medana s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani. Solistul trupei Talisman a recunoscut că între el și iubita lui a existat o conexiune aproape imediată, așa că, după doi ani de relație, a cerut-o în căsătorie. Acum, cei doi îndrăgostiți se pare că sunt pregătiți să facă pasul cel mare. În cadrul unui interviu, artistul a oferit primele informații despre nunta cu jumătatea lui.

alin-opreaalin-oprea

Printre altele, a mai vorbit deschis și despre cum i s-a schimbat viața de când a cunoscut-o pe Medana, dar a făcut publice mai multe detalii neștiute despre relația lor. Iată ce a declarat Alin Oprea!

Citește și: Cu ce se ocupă Larisa, după divorțul de Alin Oprea. A fost acuzată că i-a luat toți banii: ‘Nu oricine își permite să plătească’

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ‘Basmul nostru a început din mai 2019’

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui, de ziua de naștere:„Abia așteaptă să…

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând

Când fac nunta Alin Oprea și iubita lui, Medana

Alin Oprea și Medana s-au cunoscut în 2019, prin intermediul unei cunoștințe comune. Chiar dacă au trecut și prin momente dificile, cei doi îndrăgostiți au decis să lupte pentru dragostea lor și, astfel, au rămas împreună. Ba chiar mai mult, solistul și-a cerut iubita în căsătorie, după doi ani de relație.

Acum, aceștia se pregătesc de nunta, care se pare că va fi în perioadă următoare, după cele declarate chiar de Medana. Și-au ales deja și nașii, însă nu au spus data exactă când va avea loc evenimentul cel mult așteptat.

De mult timp ne dorim asta, plus că atâția oameni dragi așteaptă cu nerăbdare această nuntă. Avem deja atâtea perechi de nași, care își doresc marele eveniment, și care ne-au propus să ne fie nași, lucru care ne și onorează, toți fiind oameni de excepție. Cât despre priorități, ele nu sunt cu exactitate stabilite. Am realizat că totul decurge natural, conform unui plan bine stabilit. Avem răbdarea necesară pentru tot ce urmează având convingerea că toate obiectivele dorite se materializează, fără grabă sau stres„, a spus Medana, potrivit Ego.ro.

Totodată, Alin Oprea a mai precizat faptul că așteaptă să termine procesul de partaj cu fosta soție, iar apoi va începe pregătirile pentru nuntă.

Da, sunt divorțat! Bărbat „liber' nu mai sunt de mult timp, relația cu Medana fiind la fel ca o căsnicie. Sigur că îmi doresc să fac pasul cel mare spre căsătorie, asta fără să interfereze însă cu procesele care vor urma„, spune și Alin Oprea, potrivit sursei citate anterior.

Cum s-au cunoscut Alin Oprea și Medana

În cadrul interviului, Medana a mai vorbit despre începutul relației cu logodnicul ei. S-au văzut pentru prima oară în 2019, la insistențele unui prieten, iar de atunci au început să facă primii pași. Problemele și situația cu fosta soție nu au afectat-o pe iubita artistului, ci a încercat cât mai mult să îi fie alături acestuia.

L-am cunoscut pe 15 Aprilie 2019, aparent întâmplător, la insistențele unui prieten foarte apropiat lui. Întâmplarea de atunci nu a fost deloc o coincidență, urmând să înțelegem asta puțin mai târziu. Când scandalul a izbucnit aveam două opțiuni: să fug sau să rămân. Însă decizia nu a fost deloc una dificilă pentru o femeie îndrăgostită.
Astfel încât am ales să rămân. Am avut o perioadă dificilă care pe mine nu m-a speriat deloc. Aveam convingerea că vom depăși orice obstacol, fapt care s-a și adeverit în timp. Nu banii sau bunurile fac un om, ci omul le face pe ele. Iar situația mea materială este una care nu are de ce să mă îngrijoreze, ba, dimpotrivă.
Cu toate acestea, azi poți avea foarte mult și mâine oricine poate rămâne fără nimic. Tocmai de aceea nu trebuie confundată o persoană cu bunurile. Când ai susținere și iubire ai și putere să pornești totul de la zero
„, a mai spus logodnica solistului.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton