Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o: "Au trecut..."

 Raiciu Adriana
.

Când a început, de fapt, relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit. Anamaria Prodan iubește și este iubită, după o perioadă tumultoasă. În cadrul unui interviu, sexy impresara a vorbit deschis despre relația sa, printre care a dezvăluit și când a început, de fapt, relația cu noul partener. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o. În urmă cu un an, Anamaria Prodan a trecut prin multe momente dificile. A decis să se despartă de cel care i-a fost alături timp de 14 ani și care i-a dăruit un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal și au ajuns chiar să se lovească în plină stradă. Însă, impresara a decis să lase trecutul în urmă și să se bucure de ceea ce trăiește la momentul actual.

anamaria-prodan-1-1024×729-1anamaria-prodan-1-1024×729-1

De ceva timp, mai exact, Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Deși își ține departe partenerul de lumina reflectoarelor, vedeta vorbește deschis despre relația cu aceasta. Iată declarațiile făcute de Anamaria despre relația sa!

Citește și: „Am intrat în alt capitol al vieții noastre, amândoi iubim și suntem iubiți”. Anamaria Prodan e hotărâtă să se împace cu Laurențiu Reghecampf, deși au multe procese

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:Este dintr-o altă lume…

Citește și:Monica Tatoiu a reacționat după ce Cristian Boureanu a fost prins conducând sub influența alcoolului: „Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară…’

Citește și:Macaulay Culkin a devenit tată a doua oară. Logodnica lui a născut în secret

Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o

Anamaria Prodan traversează o perioadă extrem de frumoasă. Iubește și este iubită, iar acum a vorbit deschis despre relația sa. În exclusivitate pentru Showbiz Report, sexy impresara a mărturisit că relația cu noul iubit a început în urmă cu doar câteva luni și totul a evoluat natural și frumos.

De asemenea, ceea ce a cucerit-o la noul partener a fost felul lui de a fi.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice', a spus ea.

Totul arată excelent în viața Anamariei Prodan! Sexy impresara susține că a mai slăbit în ultima perioadă și se simte foarte bine cu această versiune a sa.

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie', a mărturisit vedeta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton