Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani. A jucat în Harry Potter și Star Wars

 Radulescu Ruxandra
.

Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani. Paul Grant, actorul care a interpretat personajul Dobby, din seria filmelor Harry Potter, a murit la vârsta de 56 de ani, trupul său neînsuflețit fiind găsit în fața unei gări. Paul Grant a fost găsit în fața gării Kings Cross, în nordul Londrei, joi după-amiază. El a fost declarat mort, la ora 3.49. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani. Paul Grant, actorul care a jucat rolul îndrăgitului spiriduș Dobby, în franciza Harry Potter și Piatra Filosofală, dar care l-a interpretat și pe Ewok în seria Star Wars, Întoarcerea lui Jedi, a fost găsit prăbușit în fața gării King’s Cross din Londra joia trecută după-amiaza. Paul Grant a apărut și în pelicula Labyrinth, din 1986, alături de David Bowie și Jennifer Connelly.

Printre alte credite cinematografice ale sale se numără Legend, filmul Tom Cruise din 1985 și filmul Willow din 1988.

337282402_896479458231122_1407408187151242442_n337282402_896479458231122_1407408187151242442_n

Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani

Fiica lui Paul Grant, Sophie Jayne Grant, a confirmat moarte.

Am inima frântă… Nicio fată nu merită ca tatăl lor să fie luat… Era atât de cunoscut și iubit pentru munca lui] A plecat prea devreme.'

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță din Londra a declarat:

Citește și: Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii și a lipsit de la Mireasa. Imaginea postată pe Instagram a stârnit îngrijorare

Citește și: Când a început relația dintre Anamaria Prodan și noul iubit și cum a cucerit-o: „Au trecut…”

Am fost chemați joi, 16 martie, la ora 14.08, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras, Euston Road. Am trimis un echipaj de ambulanță și un medic într-o mașină de răspuns. Am tratat un bărbat la fața locului și l-am dus la spital ca prioritate.'

Familia lui Paul Grant este sfâșiată de durere

Actorul Paul Grant a lăsat în urmă două fiice și un fiu, precum și copiii și nepoții săi vitregi.

Partenera de viață a lui Paul Grant Maria Dwyer i-a adus un omagiu actorului, spunând:

Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el.', a declarat aceasta.

Stacey, fiica vitregă a lui Grant, a creat o pagină Go Fund Me pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui. „Încep această pagină, deoarece Paul a murit din păcate ieri și aș dori să-i ofer cel mai frumos rămas-bun.', a spus ea.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton