Călin Geambașu, acuzat de tată că ar fi încercat să-și incendieze mama: „Sunt numai vorbe”

 Dumitrache Medeea
.

Călin și Petre Geambașu sunt protagoniștii unui nou scandal. Cei doi ar fi început să se certe de la bani, iar tatăl îi aduce acuzații foarte grave lui Călin. Petre Geambașu susține că fiul său ar fi vrut să-i dea foc mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Călin și Petre Geambașu pare să nu se termine niciodată. Cei doi își aduc acuzații grave reciproc și se pare că totul a pornit de la bani.

geambasu-deschideregeambasu-deschidere

Petre Geambașu, acuzații grave pentru fiul său

Petre Geambașu a vorbit despre scandalul dintre el și fiul său. Cei doi au participat la o emisiune, apoi nu s-ar fi înțeles cu banii. De aici totul a degenerat într-un scandal, iar între cei doi a avut loc o ruptură.

Citește și: Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu:

Citește și: Liniște în familia Geambașu! Scandalul dintre Călin și Angelica, mama copilului său, s-a încheiat:

Citește și: Au trecut 11 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Citește și: Văduva lui Sebastian Papaiani are o legătură paranormală cu actorul, care a murit acum 5 ani:

Călin Geambașu i-a reproșat tatălui său că nu a semnat niciun act conform căruia a primit banii. Acesta a răbufnit și i-a transmis lui Petre Geambașu că nu are pic de onoare și că nu mai există pentru el.

Pentru a-i răspunde, Petre Geambașu i-a adus o acuzație extrem de gravă fiului său. Acesta a spus, pe Facebook, despre Călin că ar fi încercat să-și incendieze mama. Însă postarea a fost ștearsă ulterior.

Călin Geambașu: „Nu m-a plătit'

Acuzațiile nu s-au oprit aici. Petre Geambașu a spus despre fiul său că-și folosește copilul drept scut pentru a scăpa de scandaluri. Călin a venit și el cu o replică.

Ca scut la ce? Adică eu, dimpotrivă, sunt scut pentru copilul meu, ca el să nu fie zdruncinat din punct de vedere juridic sau emoțional. Astea sunt numai infiltrări, inoculări, vorbe. Nu m-a plătit, nu figurez nicăieri plătit. Am lăsat-o așa, mereu cu promisiuni de plată și după ce s-a terminat proiectul, i-am lucrat și proiectul pentru Sala Palatului', a spus Călin Geambașu la Antena Stars.

Călin Geambașu susține, în continuare, faptul că nu și-a primit banii de la tatăl lui și este convins că acesta nici nu are în plan să îi dea ce i se cuvinte. Chiar și după ce s-a întors dintr-o vacanță de pe Coasta de Azur, Călin Geambașu i-a cerut banii săi tatălui, însă fără vreun rezultat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton