Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „Am devenit dusmanii ei”

 Mirea Roxana
.

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au ajuns departe în competiția Survivor și au plecat din Republica Dominicană foarte buni prieteni. După ce au ajuns pe meleaguri românești, cei doi au vorbit despre relația pe care au avut-o cu ultimele două fete rămase în concurs: Elena Marin și Maria Chițu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La un moment dat, lupta pentru marele premiu de la Survivor s-a dat între Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zanni. Chiar dacă Zanni a câștigat competiția, asta nu înseamnă că cei doi nu se bucură de aprecierea multor oameni. În plus, Marius și Andrei au devenit și foarte buni prieteni în Republica Dominicană.

m1-9m1-9

În momentul în care au început individualele la Survivor, singurele fete care au rămas în concurs au fost Elena Marin și Maria Chițu. Andrei Dascălu și Marius Crăciun au vorbit despre cele două. Marius a spus că mereu a fost alături de Maria și a fost șocat în momentul în care aceasta a spus că nu este susținută de niciun băiat.

Citește și: De ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor.Ce au făcut pentru bani

Citește și: Zanni o atacă pe Elena Marin, după Survivor:„O femeie plină de frustrări. Nu are acasă ce și-ar dori'

Citește și: Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia:„Ne-am creat fericirea pe drama altora'

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit care e cel mai mare defect al său:„Mi-e greu să mă opresc…'/ EXCLUSIV

Andrei și Marius, despre relația cu Maria la Survivor

Andrei Dascălu și Marius Crăciun au spus că, la un momendat, când Zanni era plecat, ei au chemat-o pe Maria în bacara lor pentru ca tânăra să nu doarmă singură. Chiar dacă inițial a refuzat, Andrei a convins-o să accepte.

Am decis sa ne separam pentru ca nu mai eram o echipa, Maria a spus ca nu ne va mai sustine. Eu am fost mereu alaturi de ea, iar apoi a fost un soc atunci cand a spus ca nu o sustinem. Cand Zanni a plecat in excursie, eu am rămas cu Andrei și Maria a rămas în cealaltă baraca și i-am spus să vină să stea cu noi, că nu stea singură noaptea. I-am zis de două ori si nu a vrut. Iar Andrei s-a trezit peste noapte si a văzut-o pe Maria, care se speriase foarte rau, si i-a spus sa vina la noi in baraca', a declarat Marius Crăciun, la „Ștafeta mixtă', potrivit wowbiz.ro.

„Prima data a spus ca nu vine, tot din orgoliu, dar i-am luat eu paturile si le-am pus la noi', a completat Andrei Dascălu.

Marius și Andrei de la Survivor, despre Elena Marin

În ceea ce o privește pe Elena Marin, Marius și Andrei spun că aceasta se victimiza la Survivor. Marius a afirmat că ei au devenit dușmanii Faimoasei, chiar dacă la început ea le-a spus că îi apreciază pentru faptul că sunt educați.

Noi am devenit dusmanii Elenei, nu ne mai privea la fel. Ea tot timpul ne-a spus ca ii place de noi pentru ca suntem educati, iar la urmatoare discutie ne-a spus ca nu avem coloana vertebrala, ca se vede caracterul nostru.

I-am spus că dramatizeaza foarte mult, erau niste chestii pe care le ducea la extrem si incerca sa ii denigreze pe ceilalti', a mărturisit Marius Crăciun.

„Elena chiar se victimiza'

Andrei a completat și a spus că i-a fost milă de Elena Marin la început. După ce a început să îi cunoască și pe ceilalți băieți de la Faimoși, Andrei spune că a realizat că Elena se victimiza pentru că se plângea constant că este jignită, iar asta nu era adevărat, după cum afirmă Războinicul.

Cand s-au certat baietii rau cu Elena si s-au facut bisericute, poate atunci s-a gandit ca trebuie sa mearga pe calea asta. Ea nu a mai fost jignita. In Consiliu imi era mila de ea. De la unificare, cand am inceput sa ii cunosc pe baieti, am vazut ca se victimiza in continuare si in camp noi stateam cu baietii si nu ii facea nimeni nimic.

In Consiliu începea sa reproseze, sa spuna ca este jignita, dar nu ii facea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza', a mărturisit Andrei Dascălu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton