Cadoul inedit primit de George Clooney de la soţia lui, Amal

 Florentina Liutic
.

Pe 6 mai, George Clooney a împlinit 55 de ani, iar Amal i-a făcut un cadou original, care i-a plăcut extrem de mult actorului.

 

clooney1

 

Cei doi se află în aceste zile la Cannes, unde au făcut senzaţie pe covorul roşu. La premiera filmului „Money Monster', ea a apărut într-o rochie galbenă Versace, iar el a fost extrem de elegant într-un costum negru. Împreună au arătat foarte glam, însă cu totul stau lucrurile în viaţa lor privată.

 

Se pare că cei doi preferă lucrurile simple, care le trezesc amintiri frumoase. Aşa se face că George a fost extrem de încântat de maşina… de tuns iarba primită în dar anul acesta de la Amal.

 

„Avem o frumoasă peluză la casa noastră din Anglia şi obişnuiam să tund gazonul când eram copil. Amal mi-a cumpărat această maşină uriaşă de tuns iarba, iar eu sunt foarte încântat pentru că o voi putea folosi când mă întorc acasă', a declarat actorul pentru ET Canada.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton