Ce cadou a primit Ştefan Bănică Jr. de ziua lui, de la Violeta: „I-am făcut un…”

 Sutiu Theodora
.

Ce cadou a primit Ştefan Bănică Jr. de ziua lui, de la fiica sa Violeta. Tânăra de 14 ani are o relație specială cu ambii săi părinți, chiar dacă cele două vedete s-au despărțit în urmă cu mulți ani. De curând, actorul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar adolescenta i-a făcut, cu această ocazie specială, un dar deosebit tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra a ales să îi pregătească un cadou inedit, care nu este realizat de vreo firmă de renume și nici nu este scump, dar are foate multă încărcură setimentală, lucrul pe care l-a și intenționat, de fapt. Ea a povestit, în cadrul unui interviu dat la un eveniment al mamei sale, Andreea Marin, că darul oferit de ea și de fratele său a reprezentat o filmare în care cei doi tineri s-au distrat.

violeta-1violeta-1

Ce cadou a primit Ştefan Bănică Jr de la Violeta

Pe parcursul întregii zile ei au filmat, asemenea unui episod de vlog în care l-au luat pe tatăl lor prin toate locurile în care Violeta și Radu Ștefan au fost împreună.

A fost ziua tatălui meu. De ziua lui, a venit fratele meu să mă ia și i-am făcut un timelapse, m-am gândit la ceva mai modern, mai ales pentru că nu prea am apucat să ies.

Am filmat practic de ziua lui excursia noastră de la mine de acasă până am ajuns la el. Am cumpărat multe chestii pe care nu le-am mâncat, apoi am fost să luăm o altă mâncare, am fost și la o benzinărie.

A fost un video foarte rapid și ne vezi râzând, cumpărând, și mi se pare că a fost un cadou drăguț, ceva ce nu a mai primit până acum', a povestit Violeta pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citește și: Andreea Marin e pregătită pentru momentul când Violeta va avea un iubit:

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta

Citește și: Dan Negru a investit în criptomonede, dar are un mare regret

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț

Care este relația dintre Violeta și fratele ei

Pentru că nu sunt văzuți foarte des împreună, mulți se întrebă cu se înțelege Violeta cu fratele ei, Radu Ștefan. Tânăra a recunoscut că își iubește enorm atât tatăl, cât și fratele vitreg, pe care îl consideră idolul ei.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Frati-miu, îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el, a mai recunoscut Violeta', a mai spus tânăra.

Violeta vrea se apucă de cântat

Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a compus o melodie pe care o va interpreta împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică. Vedeta a explicat că încă nu își poate da seama ce drum va alege fata ei în viață, dar că momentan aceasta își dorește să fie avocată.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat‘, a spus Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton