Cabral, reacție dură după Balul Bobocilor din Cluj: „Imbecilitate pură”

 Oana Pantazi
.

Recent, în plină isterie creată de scandalul agresiunilor sexuale de peste ocean, Facebook-ul a luat foc din cauza unei întâmplări halucinante petrecute la un bal al bobocilor, în Cluj. Cabral face parte dintre cei ce nu au rămas indiferenți, acesta luând atitudine, atât ca tată de fată, cât și ca influencer în online.

Scena în care adolescenții mimează sexul oral a scandalizat internetul.

Probabil că la ora aceasta  nu mai există cineva care să nu fie la curent cu  grozăvia' de la Cluj, petrecută la un bal al bobocilor, unde niște adolescenți de 15 ani, în cadrul unor probe pentru Miss Boboc, au mimat scene de sex oral, cu ajutorul unor banane, imaginile fiind apoi postate pe Facebook. Deși conducerea liceului a declarat că evenimentul nu a fost organizat de școală și că nu a participat niciun profesor și niciun părinte, opinia publică a fost scandalizată și a reacționat în online. Deși au fost și voci care consideră că sexul oral este o chestie normală, nenumărați comentatori s-au declarat indignați, afirmând, pe bună dreptate, că sexul (de orice natură ar fi el) este ceva ce ține de intimitate și că nu ar trebui mimat în public, cu atât mai puțin de către niște puști care abia și-au luat cartea de identitate… Printre influencerii de pe Facebook care au avut ceva de spus cu privire la această situație se află și Cabral, al cărui comentariu îl cităm integral:

Văd pe wall-ul meu mulți influenceri care vorbesc sus și tare că întâmplarea cu banana, ilustrată mai jos, este o chestie perfect normala.
Adică în opinia lor așa trebuie să arate un bal al bobocilor, astea sunt activitățile la care să se întreacă fetele de liceu.
Și asta pentru că oricum la vârsta asta, zic ei, oricum te gândești doar la sex.

Măi, cu riscul de a părea un bătrân retrograd, mi se pare profund greșită treaba asta.
Sexualitatea este o parte importantă a omului, mă bucur de bucuriile trupului de mulți ani.
Dar mimarea sexului oral nu are legătură cu liceul.
Mimarea sexului oral nu are legătură cu educația sexuală (educație pe care o susțin 100%).
Să pui niște fetițe în genunchi și să le pui să facă ceva care arată – orice-ai zice – a sex oral… este imbecilitate pură.
Da, pe vremea mea' era altfel. Dar nu am pretenția de la fiică-mea și de la generația ei să fie ca pe vremea mea.
Dar ar trebui să avem grijă ca cei mici să-și descopere sexualitatea într-o intimitate normală, nu în pseudo-orgii filmate.

[Poate că greșesc, nu zic nu. Așa că dacă ești și părinte sau doar copilul cuiva, te invit să-ți spui părerea. Dar nu ataca oameni și nu folosi limbaj aiurea, că fac magie și… pooof!]'.

 

Sunteți de acord cu Cabral sau considerați că jocul puștilor a fost doar ceva nevinovat și normal, fără repercusiuni în viața adultă?

 

Oana Pantazi

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton