Pregătiri intense pentru petrecerea de botez a fetiţei Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu! Petra va fi în centrul atenţiei

 Pirvu Cristina
.

Pe 12 noiembrie va avea loc petrecerea de botez a fiicei Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu. Părinţii fac ultimele pregătiri pentru marele eveniment.

Vor avea mulţi invitaţi care vor savura cele mai bune şi frumoase preparate. Candy-barul va fi special, cu foiţe din aur.

Vom avea un candy bar în nuanţe de alb cu auriu, cu foiţe din aur comestibile. El va fi amplasat pe o bicicletă şi va conţine cele mai bune prăjituri! De altfel, vom avea o varietate de produse, în jur de 20, dar şi de forme, astfel că totul va arată impresionant şi extrem de atractiv! Candy bar-ul va semăna mai degrabă cu unul de nuntă decât cu unul de botez, întrucât nu am optat, aşa cum se întâmplă în general, la figurine din desene animate, ci am preferat să mergem pe eleganţă! Acesta este stilul meu, mai cochet, şi aşa aş vrea să o cresc şi pe fetiţă mea, Petra', a declarat Cristina Şişcanu pentru WOWbiz.ro.

Invitaţia la petrecerea de botez este una deosebită, micuţa Petra îşi invită chiar ea prietenii şi apropiaţii.

„Va fi o petrecere super cool! Sunt foarte sociabilă şi promit că o să fiu o gazdă bună! Îmi plac oamenii şi am obiceiul să râd toată ziua… atunci când nu plâng”, este mesajul Petrei.

Cristina şi Mădălin Ionescu şi-au botezat fetiţa la biserică în luna iulie, iar d-abia acum ei se pregătesc pentru o mega petrecere în cinstea fetiţei lor!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton