Bucurie imensă pentru frații Ristei la Asia Express, după ce au câștigat imunitatea. Florin Ristei: "Fericirea are chipul meu"

 Cica Cristina
.

Extrem de exuberanți, frații Ristei și-au manifestat bucuria precum niște copii, în special Florin Ristei, după ce au câștigat imunitatea la Asia Express.

Asia-express-1Asia-express-1

Spre deosebire de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan care nu s-au putut bucura la intensitate maximă de câștigarea imunității, frații Ristei s-au poziționat fix la polul opus. În momentul în care Gina Pistol a spus că cei doi nu trebuie să își mai caute cazare și că au câștigat imunitatea, Florin Ristei a dat frâu liber sentimentelor. A țipat, a alergat de fericire, a sărit în spatele fratelui său; pur și simplu nu-și mai încăpea în piele de bucurie.

Citește și: Momente dificile pentru Carmen Grebenișan, la Asia Express.„Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică'

Se pare că Asia Express este, într-adevăr, un carusel de sentimente. „Fericirea are chipul meu. Dacă ar fi să faci un dicționar vizual, la cuvântul bucurie/ fericire trebuie să pui reacția mea de la imunitatea asta de astăzi. Alina și Carmen au câștigat ieri imunitate și ne-au ales să plecăm ultimii în cursă, iar astăzi noi avem imunitate lângă ele, plecând de pe ultimul loc. Eu cred că este o realizare destul de mare”, a spus Florin Ristei de la Asia Express.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express, care nu s-au putut bucura la momentul respectiv, în ciuda faptului că știau cât de importantă este aceasta, că nu vor putea fi nominalizate și că se vor putea bucura și de câteva privilegii, cum ar fi să stea la hotel.

Citește și: Ristei, scos din sărite de Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan!”Nişte vipere! Atât le duce capul…”

„N-am putut să ne bucurăm, nu știu de ce. Se adunaseră multe în spate… eram fericită pe interior, dar nu mă puteam manifesta’, au declarat fetele.

Ștefania și Speak au câștigat amuleta la Asia Express

La rândul lor, Ștefania și Speak au avut o reușită în această ediție. Cei doi au câștigat o amuletă, la finalul unui joc dramatic, scrie a1.ro.

Cu toate că Adda și Cătălin Rizea au avut un mic avantaj și au început jocul cu 15 secunde mai devreme, norocul a fost de partea lui Speak și al Ștefaniei până la urmă. O singură piesă amplasată greşit i-a costat pe Adda și Cătălin.

Citește și: Ceartă între Speak și iubita lui la Asia Express: „Mă iau nervii.Îmi vine să-ți dau cu ochelarii în cap!”/ „Ce să-ți fac? Ești nebună?”

Strategia lui Speak și a Ștefaniei a fost de a face puzzle-ul de jos pentru a câștiga timp.

Ambele echipe s-au enervat, tesiunea și oboseala spunându-și cuvântul la fiecare piesă așezată. Tocmai când credeau că au terminat, Gina Pistol i-a anunțat pe Speak și Ștefania că au o piesă greșită.

Citește și: Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine.Speak: „Oul cu embrion a fost cel mai comestibil”

La fel s-a întâmplat și în cazul celeilalte echipe, astfel că au câștigat timp pentru a schimba piesa de jos mai repede. Amuleta a revenit echipei formate din Speak și Ștefania.

„A fost cea mai grea amuletă din viața mea.Sincer cred că disperarea mea, a noastră, o să ne ducă departe”, a spus Ștefania.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Florin Ristei și fratele lui, Dan, despre neajunsurile de la Asia Express:'Aș mânca și o bucată de lemn'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton