Loredana Groza, o nouă apariție provocatoare! Cârcotașii i-au dat-o ca exemplu de stil pe Andreea Berecleanu: ”Frumos, dar n-am de gând să prezint știrile”

 Oana Popoiag
.

Loredana continuă seria ținutelor scandaloase, iar Internetul ia foc. Cea mai recentă apariție a artistei, într-un costum de latex roșu, a declanșat isterie în rândul urmăritorilor săi. Atunci când un internaut i-a dat-o ca exemplu de 'așa da' pe Andreea Berecleanu, cântăreața a avut o reacție savuroasă.

La aproape 50 de ani, Loredana atrage atenția cu outfiturile sale provocatoare și decolteul amețitor, declanșând reacții diverse, de la admirație până la apostrofări în fel și chip. Una din cele mai recente postări pe Instagram, unde Loredana purta o ținută extrem de mulată și decoltată, un costum din latex roșu, nu a făcut excepție.

Urmăritorii au avut diverse reacții, de la admirație până la critică, mulți atrăgându-i atenția că întrece măsura. În vreme ce unii i-au scris mesaje precum 'Ați fost, sunteți, rămâneți o Doamnă', alții au scris message din registrul 'nu ai rușine deloc'.

Loredana, comparată cu Andreea Berecleanu

În contextul în care perioada aceasta este una cu multe schimbări în televiziune, a atras atenția comentariul unui internaut care i-a dat-o exemplu de 'așa da' pe Andreea Berecleanu în ceea ce privește stilul. Răspunsul Loredanei nu a întârziat să apară: 'Frumos, dar m-a de gând să prezint știrile.'

După ce ținuta Loredanei la o emisiune a fost reclamată la CAN în urmă cu câteva luni, videoclipul celei mai recente piese lansate de nonconformist artistă a fost restricționat pe YouTube. Imaginile din „Sex pe canapea au fost considerate extrem de îndrăznețe, însă artista este de altă părere. În timp ce unii consider că interpreta de 50 de ani a exagerat, alții o compară cu Madonna și o felicită pentru idee.

rată cu Andreea Berecleanurată cu Andreea Berecleanu

Foto: Instagram

Citește și: Cuplu neașteptat în lumea mondenă! Dan Bittman s-a îndrăgostit de Monica Odagiu, o solistă cu 33 de ani mai tânără!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton