Bryan Adams a răbufnit împotriva Chinei, în timpul pandemiei COVID-19: ”Nenorociții care mănâncă lilieci și nu se mai satură să producă virusuri!”

 Dumba Gabriela
.

Bryan Adams a răbufnit, în contextul crizei mondiale cauzate de pandemia de noul coronavirus din China și a lansat un mesaj la adresa celor care au răspândit infecția COVID-19. Cuvintele artistului au fost catalogate drept rasiste, însă.

covid-19-5073811_1280-8covid-19-5073811_1280-8

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Exasperat de restricțiile existente momentan și în Londra și de faptul că trebuie să stea izolat la domiciliu și nu poate cânta în fața publicului londonez, Bryan Adams a postat pe Instagram un mesaj considerat dur de anumiți fani.

'În această seară trebuia să încep concertele, însă din cauza unor nenorociți care mănâncă lilieci și nu se mai satură să producă virusuri, lumea întreagă stă acum cu sufletul la gură. Asta ca să nu mai vorbesc despre miile de oameni care au suferit sau care au murit din cauza acestui virus', a notat Bryan Adams.

Acesta a adăugat: 'Mesajul meu pentru ei, în afară de 'mulțumesc mult nenorociților', este vegan'.

Bryan Adams a șters ulterior postarea, dar mesajele au 'curs', mulți fani acuzându-l pe cântărețul canadian de rasism, notează The Guardian .



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton