Medicul Virgil Musta trage un nou semnal de alarmă în legătură cu noul coronavirus: "Este o complicație care poate apărea. Am avut cazuri..."

 Cica Cristina
.

Medicul Virgil Musta, care se poate lăuda cu rezultate excepționale la Timișoara cu privire la rata vindecării de coronavirus, trage un nou semnal de alarmă în ceea ce privește COVID-19.

Medicii din Brașov se arată îngrijorați de numărul mare de pacienți care se prezintă la spital, fiind asimptomatici. Dintre aceștia cei mai mulți rămân sub observație până la 40 de zile, însă nu se ajunge la nicio concluzie clară, având în vedere că testele nu sunt concludente.

Citește și: Descoperire de ultimă oră a medicilor din Wuhan:există un loc unde există riscul de infectare cu noul coronavirus din aer

Medicul infecționist Virgil Musta susține că, într-adevăr, numărul pacienților asimptomatici este destul de mare, dezvăluind că unii pacienți au stat chiar și o luna la spital, pentru că nu se vindecau.

Virgil Musta: „Am atras atenția cu privire la acest mecanism patogenic”

„Am avut cazuri care au stat până la o lună în spital, pentru că nu s-au negativat. 20-30% din persoane sunt asimptomatice, 50% sunt forme ușoare și medii de boală și doar 20% sunt forme severe. Este o complicație care poate apărea, noi am atras atenția cu privire la acest mecanism patogenic, de coagulare la nivelul diferitelor organe', a spus Virgil Musta, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cine este dr. Virgil Musta, medicul din Timișoara care a reușit să vindece cele mai multe cazuri de coronavirus: „Am ales Medicina la îndemnul familiei. Cel mai mare sacrificiu a fost că am petrecut puțin timp cu soția și cu fiica mea” / INTERVIU EXCLUSIV

Medicul primar de boli infecțioase, Virgil Musta, de la Spitalul „Victor Babeş’ din Timișoara, cunoscut și ca „eroul în alb de la Timișoara', luptă în prima linie împotriva coronavirusului. Alături de echipa pe care o coordonează a avut reușite cu adevărat remarcabile. Sub îndrumarea sa, s-au vindecat cei mai mulți pacienți de COVID-19 din România.

Cine este: Medicul Virgil Musta, care a vindecat sute de pacienți de COVID-19 la Timișoara, trage un semnal de alarmă: unde NU trebuie să purtăm mască şi mănuşi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton