Brigitte Năstase și Claudia Pavel nu l-au împărțit doar pe Cătălin Cazacu. Carmen Negoiță aruncă bomba!

 Stamen Diana
.

Între Brigitte Năstase și Claudia Pavel s-au iscat mai multe neînțelegeri la Ferma. Cântăreața a jignit-o ca la ușa cortului pe fosta soție a lui Ilie Năstase, iar de aici dezvăluirile despre trecutul lor s-au ținut lanț. Se pare că nu doar Cătălin Cazacu a fost motiv de scandal între ele, ci și fostul soț al vedetei.

Încă de la început, Brigitte Năstase a spus despre Claudia Pavel că a avut o legătură cu fostul ei soț, dar și cu bărbatul de care a divorțat de Ilie Năstase, adică prezentatorul TV de la Kanal D, Cătălin Cazacu. Certurile dintre cele două vedete au atins cote maxime, iar totul ar pleca de la bărbații pe care i-au împărțit.

Carmen Negoiță i-a povestit unuia dintre concurenții de la Ferma de ce Brigitte Năstase nu o suportă pe Claudia Pavel.  „Brigitte are ceva grav împotriva ei. Din prima zi mi-a spus. Făcuse ăla (n.r. unul dintre foștii soți ai lui Brigitte Sfăt) poză Claudiei și o avea în telefon… Și au mai avut un gagiu cu care au fost amândouă', a spus Carmen Negoiță.

La un moment dat, acuzele făcute de fosta soție a lui Ilie Năstase au vizat-o și pe Carmen Negoiță. Blogger-ul și Brigitte Năstase au avut câteva certuri, moment în care vedeta a izbucnit și a declarat că și Carmen Negoiță a fost cu unul dintre foștii ei iubiți, mai exact cu Cătălin Cazacu.

Citește și: Claudia Pavel, scandal la Ferma cu Brigitte Năstase. De la ce a început cearta

Citește și: Cătălin Cazacu, motiv de ceartă între concurentele de la Ferma. Brigitte Năstase, dezvăluiri neașteptate: 'S-au culcat cu el'

FOTO: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton