Bianca Drăgușanu îi dă replica Andreei Bălan. Declarații scandaloase: ”Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza...”

 Stamen Diana
.

După ce Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express, Andreea Bălan s-a arătat foarte deranjată de limbajul pe care vedeta l-a folosit în emisiune, iar de aici a început un întreg scandal. Bianca Drăgușanu nu a rămas fără replică și i-a răspuns cântăreței.

Andreea Bălan a fost uimită de limbajul colorat pe care îl avea Bianca Drăgușanu în emisiunea difuzată pe Antena 1, însă nu doar aceasta a fost în vizorul artistei, ci și celelalte concurente precum Margherita și Ruby. Comentariul acid al artistei a enervat-o la maximum pe fosta soție a lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei, au făcut un live pe una dintre rețelele de socializare, moment în care Bianca a răbufnit și a răspuns comentariilor făcute de Andreea Bălan.

Citește și: Reacția lui George Burcea, după ce s-a speculat că stopul cardio-respirator făcut de Andreea Bălan a fost un scenariu

Declarațiile vedetei sunt scandaloase, iar cu siguranță cântăreața se va enerva la culme când va auzi ce a spus Bianca Drăgușanu despre ea.  'Înțelegi, am o problemă, nu vorbesc engleză… (…) Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza faptului că eu nu vorbesc engleză bine și e scârbită (gesticulează ironic, n. red.) că ea, dacă se lovește la un degețel, ea începe să zică 'Fu#$%^ degețelul mă#$, au, m-am lovit!', spunea Bianca Drăgușanu revoltată.

Vedeta a făcut mai multe declarații usturătoare, inclusiv despre faptul că Andreea Bălan urmează să nască la începutul lunii martie. Spiritele s-au încins mai rău decât ne-am fi așteptat, iar discuțiile dintre cele două vedete au ajuns deja la un alt nivel.  'Eu am înjurat ca o nesimțită ce sunt, dar această emisiune (Asia Express, n. red.) a fost patru zile doar despre mine. Eu am înjurat în această emisiune TV, iar foarte multă lume nu a mai putut să își hrănească copiii, unele nu pot să nască, de fapt… Au o problemă: sunt ori constipate, ori au o problemă cu nașterea, gen Andreea Bălan nu poate să nască din cauza faptului că eu am înjurat în emisiune! Ce ne facem? Naște, și naște două fetițe care vor înjura de la prima răsuflare…'

Citește și: Andreea Bălan, prima apariție după ce a făcut stop cardio-respirator. Proaspăta mămică povestește cum a fost la un pas de moarte

Bianca Drăgușanu clarifică plecarea ei de la Asia Express

Vedeta a vrut să clarifice faptul că ea nu a fost dată afară din emisiune, ci că a plecat pentru că i s-a oferit această oportunitate. Mai mult, Bianca Drăgușanu nu înțelege de ce toată lumea a criticat-o atât de aspru că înjura, pentru ea consideră că și colegii săi de la Asia Express au înjurat în aceeași măsură.

'Eu eram fan Andreea Bălan, pentru că mie îmi place foarte tare și sunt fan Andreea Bălan pentru că îmi place cum dansează. Dar are o problemă cu mine… Nu poate să nască că eu îmjur și mai mult de jumătate din țara asta nu înjură. (…) Dacă te uiți la televizor (la emisiunea Asia Express, n. red.)  vezi că toată lumea înjură. De ce a fost vorba doar despre mine, frate? De ce lumea spune că am fost dată afară din emisiune, că am abandonat emisiunea… Nu, frate! Eu am câștigat un duel, și apoi am avut oportunitatea de a fi înlocuită. Mi s-a dat varianta de a pleca, din moment ce au venit celelalte fete în locul meu', a mai spus Bianca Drăgușanu

Cearta a avut loc înainte ca Andreea Bălan să facă stop cardio-respirator

Scandalul dintre Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu a avut loc imediat, după ce la TV au fost difuzate episoadele cu fosta soție a lui Victor Slav la Asia Express. La momentul respectiv, cântăreața nu se gândea o clipă că va avea o naștere cu probleme și că va intra în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns pe perfuzii la Asia Express. Competiția e din ce în ce mai grea pentru vedetă

Citește și: Scandal între Andreea Bălan și Cătălin Botezatu: 'Mi se pare o totală lipsă de educație și de bun simț'

FOTO: Facebook

Andreea Bălan și George BurceaAndreea Bălan și George Burcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton