Viaţa lui Brigitte Năstase bate filmul. A stat 2 ani în închisoare: "Am lucrat la popota cadrelor de dimineaţă până seară"

 Pirvu Cristina
.

Brigitte Năstase a făcut dezvăluiri despre viaţa ei. A povestit când de greu i-a fost când a stat în închisoare. A fost nevoită să muncească pentru a-i fi redusă pedeapsa!

În prima ediţie a show-ului Ferma de la Pro TV, Brigitte a spus că este obişnuită cu condiţiile modeste. Atunci când a stat în închisoare, doi ani, a cunoscut ce este greul. A fost nevoită să muncească, să facă tot ce poate pentru a ajunge repede acasă, la cei dragi.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase i-a uimit pe ceilalţi concurenţi, ea a gătit în penitenciar pentru cadrele de acolo, aşa că se va obişnui repede în acest show.

„Da, am fost nevoită să mă descurc. Eu am fost închisă în anul 2003, la două luni şi jumătate după ce a murit primul meu soţ. Acolo, ca să pot să ies mai repede afară, am lucrat la popota cadrelor şi găteam de dimineaţă de la ora 5 şi până seara la 100 şi ceva de cadr care păzeau acolo, la penitenciar. Am învăţat să gătesc orice, în orice condiţii, şi mă gândeam că uite cum se întâmplă, ajung în aceeaşi situaţie pentru că acolo era o fermă…venea laptele şi noi trebuia să facem brânză, să ne descurcăm.”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, a reacţionat imediat după ce a auzit cuvintele ei.

„Brigitte, te aplaud pentru sinceritate. Bravo!”

Toţi ceilalţi au felicitat-o pe concurentă, iar Ioana Filimon a spus că şi-ar dori să aibă aceeaşi mentalitate precum Brigitte.

Motivul pentru care Brigitte Năstase concurează la „Ferma”

Brigitte Năstase spune că viața ei este o aventură continuă și că problemele au fost atrase de ea ca de un magnet. Însă ambiția și determinarea au făcut-o să treacă mereu peste orice obstacol, iar Ferma reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat: o femeie puternică. Este o femeie de business care se mândrește cu afacerile pe care le gestionează și are foarte multă încredere în ideile ei. Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică.’

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton