Adela Popescu și Radu Vâlcan caută bonă internă pentru cei doi copii: ”Nu vreau să fim părinti eroi”

 Stamen Diana
.

Acum că familia Adelei Popescu și a luat Radu Vâlcan s-a mărit, cei doi caută bonă internă pentru cei doi copii. Aceștia au decis că au nevoie de ajutor și au luat decizia de a căuta o femeie care să-i ajute la creșterea celor doi băieței.

Este foarte greu cu doi copii mici, iar asta au simțit-o pe pielea lor Radu Vâlcan și Adela Popescu. După ce au ajuns aproape de epuizare, cei doi părinți au ajuns la concluzia că au nevoie de o bonă internă care să-i ajute tot timpul cei doi băieței.

„Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinti eroi! Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse ca toate visele- bolnavior şi trezit cu faţa la cearceaf, iar eu cu un bebeluş în brate, fără posibilitatea de a-l ajuta pe deplin, aşa cum o făceam până atunci. Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el', a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Proaspăta mămică deja își imaginează cum va arăta vacanța de vară și că vor avea nevoie de ajutor atunci când vor pleca. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor să se relaxeze atunci când vor pleca în concediu, iar pentru asta vor lua toate măsurile de precauție.

„În vacanţa la mare îi vom duce o săptămână şi cu ajutoare după noi. Vrem să ne bucuram de prezenţa lor, dar să nu ne solicite atât de mult. Ştim cum e cu un copil, cu doi va fi inuman. Să stăm si noi linistiţi la plajă cu o carte în mana si un cocktail pe măsuţa de lângă. Seara să îi lăsăm în cameră cu bunicii, iar noi să putem sta pana târziu la taverne, la plimbări romantice pe plajă cu întoarceri ce nu ţin de programul de somn al lor', a mai scris Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu a stabilit botezul celui de-al doilea copil. Când şi unde va avea loc petrecerea

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă. Când se vor muta în noua locuință: 'E potrivită pentru familia noastră'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton