Brigitte îl urmărește pe Florin Pastramă pas cu pas. I-a pus camere peste tot! "Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată..."

 Oana Pantazi
.

După ce a eșuat în celelalte căsnicii, Brigitte și-a luat toate măsurile de siguranță pentru ca mariajul ei cu Florin Pastramă să meargă, așadar își urmărește soțul pas cu pas. Rămâne de văzut dacă va funcționa metoda!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma, iar la vremea respectivă nimeni nu dădea nicio șansă relației lor. Iată însă că… În iulie 2019, avea loc evenimentul supranumit de mulți „nunta anului”. Brigitte și Florin Pastramă au dat o petrecere de zile mari la un salon de lux din capitală, având peste 400 de invitați, un meniu extravagant, iar mireasa purtând o rochie de 10 000 de euro.

Îi mai leagă doar afacerile?

În aprilie însă, începuseră să circule zvonuri cu privire la o eventuală despărțire a celor doi, prietenii dezvăluind că nu îi mai leagă decât afacerile…

Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă, a spus un apropiat al cuplului.

Brigitte a infirmat zvonurile despre mariajul ei în derivă, menționând că Florin a ajutat-o foarte mult pe parcursul căsniciei lor.

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter: „Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…”/ EXCLUSIV

'A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta… La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară. Și…dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el… chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că am și achitat niște datorii pe care le aveam eu',a declarat Brigitte pentru wowbiz.ro.

Brigitte-si-Florin-Pastrama.2Brigitte-si-Florin-Pastrama.2

Brigitte își monitorizează atent soțul

Brigitte a recunoscut însă că nu lasă lucrurile la voia întâmplării, dat fiind că face parte din categoria celor care, după ce s-au fript cu ciorbă, suflă și în iaurt…

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

'I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit… Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot', a mai declarat Brigitte pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton