Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre o posibilă împăcare cu Gheorghe Turda: "Sunt genul de femeie căreia nu-i plac relațiile pe ascuns"

 Cica Cristina
.

La un an de la despărțire, după mai multe întâlniri, se arată semne de împăcare în ceea ce îi privește pe Nicoleta Voicu și pe Gheorghe Turda. Nu au rupt legătura și le este greu să se desprindă de trecut, astfel că nu ar fi exclus să asistăm la reluarea reluației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din ianuarie și până în prezent s-au întâlnit de cinci ori, după cum a declarat chiar interpreta de muzică populară, însă lucrurile nu par să se fi lămurit definitiv între ei. Gheorghe Turda ar oferi semnale de împăcare, iar condiția Nicoletei Voicu pentru o a doua șansă ar fi numai dacă relația ar fi publică, asumată.

A revenit totuși la sentimente mai bune, la acest moment se află într-o relație incipientă, însă nu este de acord să aibă, sub nicio formă, o relație pe ascuns.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, discuții despre împăcare, la un an de la despărțire:”Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”

Nicoleta Voicu: „Mi-am dat seama că este o relație karmică”

„Am revenit la sentimente mai bune, încât să decongestionăm puțin așa situația tensionată dintre noi. Despărțirea noastră a fost în ianuarie 2019. Primul pas l-a făcut el prin mai multe mesaje, să spun. În urma aparițiilor TV, primeam câte un mesaj în care își exprima așa părerea, iar în toată această perioadă mi-am dat seama că este o relație karmică.

Citește și:Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter:„Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…'/ EXCLUSIV

Nu, n-aș putea să spun că am reluat o relație de cuplu, pentru că este o fază incipientă a lucrurilor care s-au întâmplat. Am mai ținut legătura, dar acum a fost această întâlnire și am avut o discuție mai serioasă. I-am spus că sunt genul de femeie căreia nu-i plac relațiile pe ascuns. Nu avem nimic să ne ascundem, suntem doi oameni singuri, liberi, dar deocamdată nu pot să mă exprim mai mult de atât. Nu pot să spun că avem o relație, e o revenire la lucrurile mai blânde', a declarat Nicoleta Voicu la o emisiune TV.

Gheorghe-tURDA-1-1Gheorghe-tURDA-1-1

Citește și: Oana Radu și iubitul ei au stabilit detaliile pentru cununia civilă. Când și unde va avea loc evenimentul:'Facem o petrecere'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton