Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență: "Nu mai are ce căuta în casa mea"

 Dumitrache Laura
.

Brigitte Pastramă a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. Recent, vedeta a făcut declarații acide despre soțul ei și căsnicia lor. Aceasta l-a acuzat pe Florin de agresiune fizică, acesta fiind motivul care au făcut-o să se despartă de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Brigitte Pastramă a declarat că divorțează de Florin Pastramă, cel cu care este căsătorită de trei ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea Ferma, de la PRO TV. Deși între ei au mai existat situații tensionate, cei doi au reușit să treacă peste ele. Ei bine, se pare că de această dată Brigitte a luat decizia de a divorța.

Brigitte si Passtrama divortBrigitte si Passtrama divort

Brigitte Pastramă este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de Florin. Vedeta susține că între ea și soțul ei nu mai există cale de împăcare. Vedeta face declarații dure la adresa acestuia, la scurt timp după ce a anunțat că s-au despărțit.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă divorțează:”Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Citește și: Ce ritual au Brigitte și Florin Pastramă, în fiecare dimineață, pentru ca mariajul lor să reziste:”Amândoi suntem două pietre tari”

Citește și: Amna s-a tratat, timp de un an, pentru o boală incurabilă pe care nu o avea:”Am fost diagnosticată greșit”

Citește și: Andreea Răducan, gest emoționant în amintirea lui Răzvan Ciobanu.Gimnasta a atras toate privirile la petrecerea VIVA! 2022 

Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență

Mariajul dintre Brigitte și Florin Pastramă se pare că a ajuns la final. În urmă cu o zi, vedeta a declarat că divorțează de Florin Pastramă, la trei ani de la căsătorie. Brigitte a declarar că nu mai există cale de împăcare între ea și soțul ei. Mai mult, acesta îl acuză pe Florin de violență, iar scandalurile în care fi implicat-o în ultimii ani au determinat-o să ia această decizie.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură', a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa soțului ei

Brigitte Pastramă a făcut acuzații dure la adresa soțului ei. Întrebată dacă infidelitatea bărbatului ar fi cauza divorțului, vedeta a negat acest lucru. Cu toate astea, a menționat anumite momente în care Florin Pastramă ar fi lovit-o. Mai mult, afacerista a mărturist că Florin nu mai locuiește cu ea.

„De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?'. Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns … că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret. E cel mai urât lucru. Nu-i genu care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. (…) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!', a mai spus vedeta.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie

Brigitte și Florin Pastramă divorțează după trei ani de căsnicie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat separarea care va avea loc la notar. Vedeta a declarat că nu își dorește să mai aibă vreo legătură cu Florin Pastramă și că s-a săturat de certurile cu acesta.

Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică', a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton