Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

 Cruceru Cristina
.

Cum arată casa de la malul mării a Claudiei Pătrășcanu. Artista a făcut publice primele imagini. Cântăreața n-a stat prea mult pe gânduri și și-a cumpărat locuința pe care și-a dorit-o. A strâns ban cu ban și a achiziționat casa la care visa, unde să stea împreună cu cei doi copii ai ei. Vedeta a făcut publice primele imagini!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și cumpărat o casă la malul mării, unde să locuiască alături de cei doi băieți ai ei. Vedeta a strâns ban cu ban și și-a achiziționat locuința mult dorită. Cântăreața a făcut publice primele imagini cu interiorul casei mult visate. Artista i-a luat pe toți prin surprindere, pentru că noua locuință este foarte mare și aranjată cu mult bun gust.

Casa-Claudiei-PatrascanuCasa-Claudiei-Patrascanu

De mai bine de doi ani, Claudia Pătrășcanu se află în proces de divorț cu Gabi Bădălău, iar cei doi nu au ajuns nici până acum la un numitor comun. Cu toate acestea, aceștia își văd separat de viața lor, pentru că fiecare a ales să meargă pe un drum diferit. Singurul lucru important care-i mai leagă sunt doar copiii. Claudia Pătrășcanu și-a văzut de planurile ei de viitor, la fel cum a făcut și încă soțul ei, Gabi Bădălău.

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău: „A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze: „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește'

Citește și: Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic'

Citește și: Gheorghe Gheorghiu ar petrece o noapte pasională cu Oana Sârbu: „E dulce și specială”

Cum arată casa de la malul mării a Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a făcut publice primele imagini, din locuința ei de vis. Vedeta a amenajat-o cu mult bun gust, lucru care se poate observa cu ochiul liber. Aceasta a apelat la ajutorul unor designeri de interior, care au ajutat-o să decoreze așa cum și-a dorit. Rezultatul este unul care a bucurat-o extrem de mult pe frumoasa artistă.

Reacția ei a fost una foarte bună, căci n-a mai stat pe gânduri și a postat imediat imaginile din casa ei, pe internet. Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat, acum trei săptămâni, o casă imensă de la malul mării. Acum, a reușit să o termine de amenajat, fix așa cum i-a plăcut ei. A ales nuanțe calde atât pentru dormitorul ei de vis, cât și pentru al băieților ei.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a locuit cu Claudia Părășcanu și cei doi băieți ai lor într-o vilă spectaculoasă din Bolintin-Vale. Afaceristul a decis să vândă vila din Bolintin-Vale, potrivit surselor Spynews.ro. Deși imobilul era trecut în acte cu valoarea de 140.000 de euro, acesta a primit pe ea 260.000 de euro. Se pare că persoana care a achiziționat casa este chiar prietenul lui Gabi Bădălău, un bărbat din localitatea Roata.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton