Brad Pitt a vorbit despre femeile alături de care a fost surprins, după divorțul de Angelina Jolie

 Lixandru Livia
.

În urma unor speculații cu privire la femeile care au apărut în viața lui, după divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt a lămurit situația și a făcut primele declarații despre viața lui personală.

Brad Pitt și Angelina JolieBrad Pitt și Angelina Jolie

La scurt timp după divorțul de fosta lui soție, Angelia Jolie, în 2016, orice fată cu care actorul apărea la braț era atent investigată și clasată ca fiind o potențială parteneră pentru acesta. 

Deși nu obișnuiește să vorbească adesea despre viața sa personală, acesta a făcut o excepție pentru cei de la New York Times Magazine, de data aceasta. Ultima femeie despre care se spunea că ar putea fi următoarea cucerire a lui Pitt a fost Alia Shawkat, însă actorul a explicat ferm că între ei nu există nimic mai mult decât o prietenie, informează Mirror.co.uk, citat de Click.

„Nu fac orice ca să evit acest subiect. Pur și simplu nu caut să vorbesc despre el. Nu știu cu câte femei s-a spus că m-am întâlnit în ultimii doi, trei ani, însă nu este nimic adevărat. Doar am apărut cu ele, asta nu înseamnă nimic', a explicat starul, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton