Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a devenit tată! Logodnica lui, cu 22 de ani mai tânără decât el, a născut un băiețel

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce s-a vindecat de coronavirus, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a devenit tată. Logodnica lui, Carrie Symmonds, i-a dăruit un băiețel.

Primul-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, și logodnica lui au anunțat astăzi nașterea fiului lor, la scurt timp după ce proaspătul tătic s-a vindecat de coronavirus. Conform purtătorului de cuvânt al premierului, atât mama, cât și bebelușul se simt foarte bine. Pentru Carrie acesta este primul copil, în timp ce Boris Johnson a devenit tată pentru a cincea oară.

Dat fiind că, acum, starea de sănătate a primului-ministru este foarte bună, acesta a fost alături de soția lui pe tot parcursul nașterii, a mai menționat purtătorul de cuvânt, subliniind că cei doi părinți doresc să mulțumească fantasticei echipe de la spitalul londonez unde a venit pe lume micuțul.

Boris Johnson (55) și Carrie Symonds (32) s-au logodit la finele anului trecut, iar în luna martie au anunțat că vor deveni părinți. Cei doi sunt primul cuplu necăsătorit care s-a mutat în Downing Street împreună.

Primul ministru al Marii Britanii s-a întors la lucru luni, după ce s-a vindecat de coronavirus, în urma căruia a petrecut trei nopți la terapie intensive. De asemenea, și logodnica lui a prezentat simptome de COVID-19.

Boris-Johnson-1-1024×682-1Boris-Johnson-1-1024×682-1

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton