Bogdan Bolohan, coregraful emisiunii Românii au Talent, dezvăluie secretele din spatele galelor live: „Emoțiile concurenților sunt undeva la 99%”

 Martin Lorena
.

Bogdan Bolohan, coregraful emisiunii Românii au Talent, dezvăluie secretele din spatele galelor live. Bogdan Bolohan a fost concurent al emisiunii de la ProTV. Acesta a trecut prin toate etapele, inclusiv prin marea finală, înainte de a deveni coregraful show-ului. Acum, el a oferit primul său interviu în cadrul căruia a vorbit despre culisele galelor live.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Bolohan, coregraful emisiunii Românii au Talent, dezvăluie secretele din spatele galelor live. Bogdan Bolohan a venit la Românii au Talent în calitate de concurent, lăsându-i pe cei din juriu cu gura căscată datorită talentului său. Chiar dacă nu a câștigat competiția, el a primit oportunitatea de a activa ca și coregraf al show-ului de la ProTV.

Bogdan-Bolohan-1Bogdan-Bolohan-1

Acesta a oferit primul său interviu, în cadrul căruia a vorbit despre culisele show-ului de la ProTV. Iată declarațiile!

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților

Citește și: Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D:’I-am spus că nu o să…’

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul: „Nu mă interesa nimic. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Andreea Grămoșteanu la Mondenii și Atletico Textila: „Am fost pusă în situția de a da un casting, pe care eram convinsă că nu o să-l iau/ EXCLUSIV

Bogdan Bolohan, coregraful emisiunii Românii au Talent, dezvăluie secretele din spatele galelor live

Bogdan Bolohan susține că emoțiile și tensiunea dinaintea galelor live reprezintă un proces de care este pur și simplu îndrăgostit. Trecând prin experiența de concurent al show-ului, coregraful le înțelege temerile și panica celor care urmează să urce pe scenă. El, pe lângă faptul că îi învață să danseze, își dă silința și îi motivează înainte de fiecare gală live.

„Iubesc procesul dinaintea live-urilor. Simți emoțiile concurenților care sunt undeva la 99%… Dar ai și șansa de a lucra cu ei, de a-i motiva. Pentru mine e mai simplu deoarece am fost concurent, am trecut prin toate etapele: casting, audiții, semifinala și finala. De fiecare dată când stau de vorbă cu ei, îmi aduc aminte de traseul meu și încerc să-i motivez cât mai bine. Este o oportunitate să fii pe această scenă, iar toată munca din spate este în folosul tău. Mulți se închid în emoții și uită de șansa de a fi pe această scenă. Lucrez cu fiecare dintre ei în parte și încerc să-i ajut pe zona de creativitate, de exprimare pe scenă', a declarat el pentru Libertatea.

Ce consideră Bogdan Bolohan că nu trebuie să îi lipsească unui dansator de pe scena Românii au Talent

Bogdan Bolohan susține faptul că fiecare dansator trebuie să transmită emoție prin actul său artistic. Lui i se pare incorect faptul că multe persoane se raportează la acest talent ca la un mecanism tehnic, când el are la bază emoții și talent.

„Primul element – talentul (râde), dar pe lângă asta, nu trebuie să lipsească pielea de găină. Dacă atunci când performezi, îți creezi tu starea de emoție și tu ai piele de găină… atunci vor avea și cei care te vor urmări. Trebuie să simți tu, ca și ceilalți să simtă. Mulți gândesc tehnic, dar „Românii au talent' e mai mult de atât: este despre trăire, despre a simți mixul dintre muncă și sentimente', a mai spus el pentru sursa citată.

„O stare mai mult decât fabuloasă'

Acesta a subliniat faptul că telespectatorii nu trebuie să rateze galele live, acestea fiind absolut senzaționale. Bogdan Bolohan este de părere că fiecare concurent reușește să ofere un impuls incredibil și o doză de motivațe persoanelor de acasă.

„Nu trebuie ratat pentru că are de toate! Te trece prin toate stările posibile: de la bucurie la tristețe, la motivație, la orice. Este vorba despre oameni și poveștile lor reale. Sunt așa de motivați să exprime ceea ce vor și merită să vezi aceste povești de viață care te vor motiva și pe tine. Acești concurenți îți pot da un impuls incredibil. Live-ul este conceput pentru a-ți oferi o stare mai mult decât fabuloasă!', a spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton