Boala de care suferă Vlad Gherman: "Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri"

 Dumitrache Laura
.

Vlad Gheraman este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar de-a lungul timpului a jucat în numeroase telenovele românești. Actorul a format un cuplu vreme de aproape zece ani cu actrița Cristina Ciobănașu. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Vlad a mărturisit că se confruntă cu o afecțiune, motiv pentru care este nevoit să apeleze la mai mulți medici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul actor suferă de o boală care nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control. Vlad Gherman este activ pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. Acesta a mărturisit că această afecțiunea l-a determinat să ceară ajutorul mai multor specialiști.

vlad-gherman-aniversare-8vlad-gherman-aniversare-8

Afecțiunea de care suferă actorul nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control. Pe una dintre rețelele de socializare, Vlad Gherman a anunțat că își ține sub control boala, dar pentru asta trebuie să se ferească de părul de pisică. Care este, de fapt, problema de sănătate cu care se confruntă actorul?

Citește și: Oana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman:„Petrecem foarte mult timp împreună'. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire:„E o ocazie bună să…'

Citește și: Anamaria Prodan, o primă victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf.Impresara a publicat documentul oficial

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19:„Am ieșit de la spital cu…'

De ce boală suferă Vlad Gherman

Actorul din Adela a spus că suferă de rinită. Vlad Gherman a mărturisit că această boală l-a trimis de mai multe ori la doctor, fiind afectat frecvent de simptomele acestei boli. Mai mult, actorul a spus că din această cauza are mereu la el picături nazale. De asemenea, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a spus că este alergic la părul de pisică, deși 9 ani a trăit cu un asemenea animal în casă. Din păcate, tânărul nu mai poate sta în preajma pisicilor.

„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot', a mărturisit Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman, afectat în carieră de afecțiunea pe care o are

Actorul le-a mai spus fanilor din mediul online că rinita alergică i-a făcut mari probleme în carieră pentru că întotdeauna avea nasul înfundat. Astfel, Vlad nu reușește să vorbească bine sau nu este înțeles cum trebuie de cei din jurul său, iar în actorie dicția este foarte importantă.

„Tu ca actor trebuie să fii înțeles de telespectatori. Este mai ușor când ești actor de filme. Când ești pe scenă, este complicat. Când ai nasul înfunfat, nu se ințelege ce vorbești. Întotdeauna la filmări am picături', a mai spus actorul, în social media, potrivit Fanatik.ro.

Vlad, adevărul despre viața de burlac

După nouă ani de relație, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii i-a șocat pe apropiați, dar și pe fanii care așteptau ca cei doi să facă pasul cel mare. În urmă cu ceva timp, actorul a vorbit despre cum este viața sa acum că este singur.

„Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu' și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus.', a declarat Vlad Gherman pentru Redactia.ro.

Sursa: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton