Solista Biu Marquetti a devenit bunică la 47 de ani: "Bine ai venit pe lume "

 Dumitrache Laura
.

Biu Marquetti este în culmea fericirii după ce fiica ei, studentă la Medicină, a născut o fetiță minunată. Astfel, celebra solistă a devenit bunică la vârsta de 47 de ani. Biu a plecat de urgență în Cuba pentru a fi alături de fata ei, în aceste momente de neuitat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a debutat pe scena muzicii românești alături de trupa Mandinga. Biu Marquetti este extrem de fericită că a devenit bunică la o vârstă atât de fragedă. Mezina familiei este perfect sănătoasă și iubită de toată lumea. Biu este foarte apropiată de fiica sa, deși a locuit în ultima perioadă în România. Artista a venit în România în anul 2006, din cauza situației grea din țara natală.

Biu Marquetti bunica la 47 de aniBiu Marquetti bunica la 47 de ani

Biu Marquetti este o prezență exotică în peisajul showbiz-ului românesc. După separarea de trupa Mandinga, Biuu a ales o carieră solo. Aceasta este mama unei fete pe nume Lienlysbell, care locuiete în Cuba și studiază medicina.

Citește și: Laurette, despre relația cu Ion Țiriac:”Atunci când am nevoie de ajutor…”

Citește și: Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani!Fiica ei vitregă a născut un băieţel

Citește și: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal:„E foarte important să facem ordine în gânduri'

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei:„Voi avea mereu o părere de rău'

Solista Biu Marquetti a devenit bunică la 47 de ani

Cântăreața a plecat de urgență în Cuba după ce a aflat că fiica sa a născut. Biu Marquetti se află în aceste momente în Cuba, pentru a fi alături de Lienlysbell, dar și pentru a-și ține nepotica în brațe. Artista este fascinată de micuță și le-a prezentat deja fanilor săi din online. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „Bine ai venit pe lume 'Liz Driadna', frumoasa mea păpușă, atâta timp cât voi exista, dragostea nu-ți va lipsi niciodată, Dumnezeu să te umple de binecuvântări, mulțumesc!', a scris Biu.

Biu nu a mai avut răbdare și a plecat în țara natală înainte ca nepotica ei să vină pe lume. Solista a vrut să fie lângă fiica ei în vârstă de 21 de ani și să o susțină în aceste momente. 'Biu nu a mai avut răbdare, astfel că și-a făcut bagajele înainte ca nepoțica ei să vină pe lume, și a plecat spre Cuba, țara ei natală, pentru a asista la nașterea fetiței. Biu va reveni în România pe data de 6 decembrie', au declarat prietenii solistei Biu pentru impact.ro.

Biu are o relație specială cu fiica ei

Celebra artistă cubaneză are o relație apropiată cu fiica ei, deși una locuiește în România, iar cealaltă în Cuba. Biu merge în fiecare an în țara natală pentru a-și vizita fiica, iar de acum înainte probabil va merge mai des, având în vedere că acum a devenit bunică.

'Fiica lui Biu a rămas în Cuba, cu bunica ei, încă de la vârsta de 6 ani, de când Biu s-a mutat în România. Dar, Biu s-a străduit să ajungă cel puțin o dată pe an în Cuba, de ziua fetei, în plus, vorbesc zilnic la telefon', au mai spus apropiații, potrivit sursei de mai sus.

Biu Marquetti s-a mutat în România

Artista s-a născut în Cuba, dar acum locuiește în România. Biu a declarat în urmă cu ceva timp că țara ei natală trece printr-o criză economică severă, iar acest lucru a determinat-o să plece în altă țară pentru un trai mai bun.

'Cuba trece printr-o criză economică mult mai severă și, din păcate, guvernul face viața mult mai dificilă pentru compatrioții mei. Avem un Embargo intern mult mai mare decât cel extern. Nu am crezut niciodată că se va ajunge la așa ceva, în țara mea. Mă întristează foarte mult să vorbesc despre asta, mă doare mult, CUBA', a spus Biu pentru Impact.ro.

Lienlysbell, fiica artistei a decis să se întoarcă în Cuba pentru a studia medicina. Cu toate astea, Biu este îngrijorată pentru ea, explicând că e un risc pentru sănătatea ei lipsa echipamentului pentru specialitatea Radiologie, pe care Lienlysbell este dispusă să o termine cu brio.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton