Horoscop 27 noiembrie 2021. Zodiile urmărite de ghinion

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Se anunță o zi cu ghinion pentru unele zodii. Vor simți că oricât de mult își dau silința, nimic nu le iese după cum s-ar fi așteptat. Trebuie să dea dovadă de multă înțelepciune și să aibă mai multă răbdare. Doar așa își vor rezolva problemele. Iată cum stau zodiile pe 27 noiembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 noiembrie 2021. Berbec

Berbecii sunt plini de energie și se bucură din plin de weekend. Indiferent de orice situație se ivește la orizont, ei nu se lasă afectați și au o bună dispoziție pe toată perioada zilei. Au timp de hobby-urile lor, după o perioadă destul de solicitantă. Este o zi benefică pentru întâlniri. Spre seară, pot primi o ofertă de nerefuzat din partea unei persoane influente în viața lor profesională.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Taur

Taurii, în schimb, nu sunt tocmai în cea mai bună formă. Se poate spune că sunt chiar urmăriți de ghinion în această zi. Deși își dau toată silința, simt că nimic nu le iese așa cum își doresc. Ar trebui să se bazeze mai mult pe propria intuiție și să nu se mai lase influențați de cei din jur. E posibil să afle că o persoană pe care o considerau apropiată încearcă, de fapt, să le pună bețe în roate.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Gemeni

La fel ca Taurii, și Gemenii sunt destul de ghinioniști astăzi. Au agenda plină, iar atunci când credeau că și-au îndeplinit toate sarcinile, primesc altele noi. Trebuie să fie mai calmi ca oricând, pentru că dacă se vor enerva, își vor îngreuna singuri situația. Este posibil ca, spre finalul zilei, un prieten bun să le sară în ajutor. Vor reuși astfel să-și ducă treaba la bun sfârșit.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Rac

Racii sunt de departe norocoșii zilei de 27 noiembrie, mai ales pe plan sentimental. Trăiesc momente de neuitat alături de persoana iubită și sunt surprinși în cel mai plăcut mod. E posibil ca partenerii de viață să le facă un cadou pe care și l-au dorit demult sau să-i încânte cu o cină romantică. Au timp să discute pe îndelete și să-și facă noi planuri de viitor împreună.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Leu

Leii au muncit din greu toată săptămâna. Acum, e momentul ca efortul lor să fie răsplătit. Vor primi un telefon de la superiorii lor și e posibil să primească o ofertă de zile mari. În plus, se poate să fie promovați și să fie lăudați cum nu credeau vreodată. Vor simți să celebreze evenimentul cum se cuvine, astfel că își vor da întâlnire cu prietenii în oraș, mai spre seară.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Horoscop 27 noiembrie 2021. Fecioară

Fecioarele nu prea au timp de odihnă, așa cum au sperat. Încă din prima parte a zilei, ele trebuie să ia o decizie importantă. În ea poate consta viitorul lor, de aceea, ele trebuie să fie foarte atente și să cântărească bine lucrurile înainte de a da un răspuns. În a doua parte a zilei, își vor arăta firea altruistă și îi vor ajuta pe ceilalți, motiv pentru care vor fi lăudate.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Balanță

Balanțele pot răsufla în sfârșit ușurate. Au parte de un weekend așa cum și-au dorit, cu multă distracție și voie bună. Relația cu prietenii devine mai închegată. Pe deasupra, e posibil ca nativii care sunt singuri să întâlnească o persoană nouă. Ar trebui să-i ofere o șansă și să iasă și la a doua întâlnire, pentru că, în viitor, pot forma un cuplu minunat.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Scorpion

Scorpion dau lovitura pe plan financiar. E posibil ca nativii din această zodie să primească o sumă mare de bani. Acest lucru îi va ajuta să scape de cheltuieli, cel puțin pentru o perioadă. Banii vin exact la țanc, deoarece chiar aveau în plan să facă unele cumpărături pentru cei dragi, înainte Sărbătorilor de iarnă.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii riscă să se confrunte cu probleme în cuplu. E posibil să apară o situație tensionată între ei și partenerii lor, deoarece nu au știut să gestioneze bine lucrurile în ultima perioadă. Ar trebui să fie mai îngăduitori și să mai lase puțin de la ei. Dacă se calmează, vor putea observa împreună unde au greșit și vor avea de învățat pe viitor.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Capricorn

E posibil ca acești nativi să trăiască o mare dezamăgire. După ce și-au pus încrederea într-o persoană apropiată, vor realiza că, de fapt, ea nu e atât de bine intenționată. Acest lucru i-ar putea afecta pe Capricorni destul de mult, mai ales că sunt niște persoane sufletiste. Ar trebui să se bucure că au învățat o nouă lecție de viață și să nu se mai încreadă în oricine le iese în cale.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii au așteptat weekend-ul pentru a avea puțin timp liber, doar pentru ei. Simt nevoia să-și pună ordine în gânduri, după ce un eveniment din timpul săptămânii i-a tulburat destul de mult. Își vor închide telefonul și vor ieși să se plimbe, pentru a putea gândi în liniște. Această alegere le este benefică, pentru că vor realiza care e, de fapt, problema.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Pești

Peștii vor câștiga o sumă considerabilă de bani. Vestea îi bucură nespus de mult, mai ales că în ultima vreme au tot făcut economii. Vor putea să-și achiziționeze produsul mult dorit, după ce l-au admirat câteva săptămâni bune pe rafturi. Asta le va aduce zâmbetul pe buze.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton